Суспільство (відео)

«Перерваний політ» Атрощенка і погрози ображеного мера: муніципальне збіговисько (Відео)

Нема грошей – нема розмови. На ранковій нараді у Чернігівській міській раді через відсутність ілюстративних табличок із конкретними сумами залучених іноземних інвестицій сьогоднішній звіт начальника управління стратегічного розвитку міста був розкритикований і врешті зупинений.

 «Сідайте, підготуйте цифри, дайте абсолютні цифри, аналіз. Наступного разу дамо вам 5-10 хвилин», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Із того, що під час звіту встиг сказати Борис Атрощенко, варто виокремити новину про будівництво в Чернігові хлібозаводу за латвійськими технологіями.

«Планується до Дня міста завершити будівництво сучасного хлібзаводу за латвійські інвестиції. В економіку міста вкладено майже три мільйони євро. Потужності заводу дають можливість створити 150 робочих місць, а потім – 500 робочих місць», — Борис Атрощенко, начальник управління стратегічного розвитку міста.

На нараді міський голова вже вкотре заявив, що треба судитися з тими, хто поширює маніпулятивну неправдиву інформацію. Щоправда, кого саме мав на увазі, ображений мер не сказав.

Також Владислав Атрошенко розповів про фінальну дату ремонтних робіт у сквері «Стометрівка» та в підземному переході біля готелю «Україна».

«Стометрівку» і перехід біля «України» ми закінчимо до середини жовтня, якщо граніт нас не затримає. Ми будемо підпірні стінки закривати гранітом. Не будемо тулити плитку», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також на нараді була озвучена інформація, що на День міста до Чернігова приїдуть віп-персони, щоправда, хто саме – поки що тримають у секреті.

Журналіст: Павло Солодовник

Оператор: Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. добьют хлебзавод на Любецкой? Землю под застройку?

Back to top button