Спорт

Менянин став призером Всеукраїнської спартакіади

Представник Менщини Віктор Ігнатовський зайняв друге місце у змаганнях з армспорту на Всеукраїнській спартакіаді. Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» проводилася з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем громадян з обмеженими можливостями.

1-1143

Всеукраїнські фінальні змагання V Всеукраїнської спартакіади проводились на базі спортивного комплексу «Одеська юридична академія» в м. Одесі з 6 видів спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів.

Свої привітання надіслали на адресу учасників та гостей спартакіади керівники держави – Президент України, Голова Верховної Ради України та Прем’єр-міністр України.

Чернігівську область представляли: з армспорту – Віктор Ігнатовський (Менський район) та Андрій Колпаков (Чернігів); з гирьового спорту – Василь Койдан та Володимир Лісаченко (Чернігів); з дартсу – Людмила Марукова (Чернігів) та Олександр Масіч (Сосниця); з бомбаскету – Надія Христюк (Чернігів) та Юрій Бобух (Новгород-Сіверський район); з настільного тенісу – Вікторія Сак (Прилуки) та Володимир Осіпець (Менський район); з шахів – Володимир Гончар (Козелець).

2-1138

У загальнокомандному заліку – Чернігівщина одинадцята. Але у змаганнях з армспорту завдяки зусиллям Віктора Ігнатовського (друге місце) та Андрія Колпакова (четверте місце) команда отримала кубок за зайняте третє місце.

А Віктор Ігнатовський в змаганнях з армспорту зайняв 2 місце.

Ще статті по темі

Back to top button