ВійнаСуспільство

Дві чернігівки в імпровізованій перукарні стрижуть жителів розбомблених районів (Фото)

Чернігівки – майстрині Юлія Лакоза та Валерія Павленко – організували імпровізовану перукарню. Там вони стрижуть жителів розбомблених районів Новоселівки та Бобровиці в Чернігові.

Про це повідомила Ірина Соломаха на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли дві громади на Чернігівщині

«Якось у розмові з координаторкою гуманітарного штабу погорільців передмість Чернігова – Новоселівки та Бобровиці – Оксаною Дягтярьовою прозвучала думка, що непогано було б допомогти погорільцям із пошуком волонтерів-перукарів. Для людей, які внаслідок бомбардувань втратили практично все майно, кожна гривня актуальна як ніколи. І витрачати її на перукаря є небаченою розкішшю. Прохання взяли до уваги, кинули клич серед колег-волонтерів – і не забарився результат.

Свої безкоштовні послуги запропонувала відома в Чернігові стиліст Юлія Лакоза, чия квартира також серйозно постраждала під час спроб ворога захопити Чернігів.

— Моїй родині було надзвичайно важко, аби не друзі і волонтери, я і не знаю, як впоралася б із бідою. Тому й вирішила допомогти погорільцям чим можу – якщо не грошима, то хоча б своїми уміннями», – розповідає Юлія Лакоза.

Невдовзі до Юлії долучилася її колега Валерія Павленко, – написала Ірина Соломаха.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button