Війна

На Чернігівщині в останню путь провели воїна

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели воїна. Солдат Заєць Микола Миколайович народився 9 вересня 1995 року в селі Гута-Студенецька на Чернігівщині. У 2001-2010 роках навчався в Шишківській ЗОШ І-ІІ ступенів, а з 2010-го по 2014-й – у Щорському вищому професійному училищі лісового господарства, де опанував спеціальність «штукатур, лицювальник, плиточник, маляр».

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У вересні 2022 року Микола долучився до лав Захисників України, службу ніс у військовій частині А1962 на посаді старшого водія-електрика взводу радіорозвідки.

ротягом цих місяців наш земляк віддано захищав Батьківщину від загарбника, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам. 28 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка на Донеччині Заєць Микола потрапив під ворожий мінометно-артилерійський обстріл, отримавши травми, які, на жаль, виявилися несумісними з життям…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупаційні війська не припиняють обстрілювати прикордоння Чернігівщини

«Сьогодні рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять Героя-земляка та поховавши його на кладовищі рідного села. Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя! Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях кожного з нас… Слава загиблим Героям! Спочивайте з миром…», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button