Війна

Орден за мужність посмертно: у Чернігові під час сесії вручили нагороди родинам військових

Засідання позачергової сесії Чернігівської міської ради розпочалося з хвилини мовчання. Присутні вшанували пам’ять воїнів та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

На цьому засіданні сесії був присутній командир військової частини Національної гвардії України Ігор Оринко, який разом з Чернігівським міським головою, вручив Ордени «За мужність» III ступеня (посмертно) родинам наших чернігівських захисників, які загинули внаслідок російсько-української війни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині прощалися із загиблим на Херсонщині Героєм

— Шановні батьки, в першу чергу, хочу вам подякувати за те, що ви виховали справжніх Героїв, справжніх патріотів своєї держави. Від імені командування Національної гвардії, хочу висловити вам слова співчуття — це дуже страшно, коли батьки ховають дітей, але ви виховали справжніх патріотів.  Це легендарний підрозділ «Азов», про який знають всі. Цих Героїв будуть пам’ятати і вони залишаться в наших серцях, — сказав Ігор Оринко. 

Орден «За мужність» III ступеня вручили родині загиблого військовослужбовця Національної гвардії України — Трухана Віталія Геннадійовича, який 12 березня 2022 року під час виконання бойового завдання отримав поранення несумісні з життям та родині Пармьонова Валентина Костянтиновича, який загинув 26 лютого 2022 року. 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Пресслужба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button