Війна

Захисники з Чернігівщини втратили захист від ворожих дронів: потрібна антидронова рушниця

Сучасну війну недарма охрестили війною дронів, які неабияк допомагають нашим захисникам у виконанні бойових завдань. Натомість ворожі дрони становлять для українських бійців смертельну небезпеку.

Бійці 95-ї бригади ДШВ, які нині воюють на важливому та важкому напрямку, втратили захист від дронів, а їх, за словами сестри одного з бійців із Чернігова Тетяни Яворської, з ворожого боку запускають дуже велику кількість, відповідно, вони становлять величезну загрозу життю та здоров’ю українських воїнів.

«Противник зміцнів, у нього з’явилася велика кількість дронів, натомість наші втратили все, чим можна з ними боротися. Тому антидронова рушниця KVERTUS ADG-6+ потрібна, як кажуть, тут і зараз.

Нині деякі хлопці з 95-ї бригади – у Києві, забирають потрібний вантаж для себе, то ми максимально згуртовуємо зусилля, щоб перерахувати кошти виробнику, який уже виготовив потрібний для наших хлопців девайс. Причому йдеться про нашого вітчизняного виробника», – розповідає Тетяна Яворська.

Жінка каже, що такі девайси нині в борг не дають. Це всі добре розуміють і не тримають образи на виробника, якому для виконання інших замовлень також потрібні гроші.

Ціна потрібної антидронової рушниці зі знижкою – 600 500 грн.

«Сьогодні на сьому годину ранку вже вдалося зібрати 450 тисяч гривень. І трішки пізніше дивилася, що ще 10 тисяч гривень додалося. Ми розуміємо, що юридичні особи, бізнеси, фізичні особи нашої держави виснажні зборами, але на кону – життя українських військових, зокрема наших земляків», – зазначає пані Тетяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвиля підліткових самогубств: коли чернігівським батькам треба бити на сполох

Згадала вона і про свого брата, який нині на полі бою наближає українську Перемогу.

«Сергій Смучок – це мій рідний брат. Він раніше був підприємцем на Чернігівщині, потім – волонтером громадської організації «Свої» і від початку року він долучився до ЗСУ.

Він вивчився, отримав посвідчення офіцера і нині в 95-й десантно-штурмовій бригаді», – розповіла Тетяна Яворська.

Реквізити, за якими варто перераховувати гроші на антидронову рушницю, за посиланням:

https://svoyim.org/zapyty/zbir1-2?fbclid=IwAR2LvJcSL6LsQfCXf8gFYzFaGfXwS0kcqO3tZYb6YZYCQH0SPihbfxqN6LA

Не залишайтеся байдужими, адже важлива кожна гривня!

Війна – наше спільне горе, а українська Перемога – наш спільний пріоритет!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалась Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button