Краса та здоров'я

Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня поповнилась новим реабілітаційним обладнанням

Згідно обласної Програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України, членів їх сімей, а також членів сімей військовослужбовців, які загинули (пропали безвісти) в Афганістані при виконанні інтернаціонального обов’язку, у Чернігівської області на 2019-2023 КНП «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» ЧОР отримала нове реабілітаційне обладнання на загальну суму 1 260 000 грн.

Про це повідомляють в управлінні охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації

Наразі, зазначене обладнання, вже встановлено та введено в експлуатацію у Центрі медичної реабілітації, що функціонує на базі закладу. Для реабілітації осіб відповідно обласної програми на сьогодні 4 фахівця медичної установи пройшли відповідні навчання.

Поставило обладнання в лікарню Товариство з обмеженою відповідальністю «МЕДРЕХАБ», яке займається комплексним оснащенням медичних реабілітаційних центрів та установ, а також постійним консультаційним і технічним супроводом та навчанням персоналу використовувати дане обладнання.

«З метою поліпшення психолого-соціальної реабілітації пацієнтів за допомогою сучасних методів психодіагностики та психокорекцій, до штату Центру психологічної реабілітації ветеранів введено посади лікаря-психолога, лікаря-психотерапевта, практичного психолога, – говорить Генеральний директор Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні Володимир Ященко. – Разом з тим, крім психотерапевтичних методик, клінічними настановами з лікування та реабілітації хворих із розладами психіки пов’язаними зі стресом, передбачено застосування фізіотерапевтичних методів, лікувальної фізкультури та сенсорного відновлення. Тож нове обладнання, що встановлене в нашому Центрі реабілітації, допоможе якісніше надавати медичні послуги населенню нашої області».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button