Краса та здоров'я

Що можна приймати при коронавірусі?

 

 

При перших ознаках коронавірусу симптоматика у всіх різна. Але здебільшого все схоже зі звичайною застудою. Температура тіла піднімається, починається гарячка. Самолікуванням займатися не рекомендують, варто відразу звернутися за консультацією до лікаря, але прибрати перші симптоми можна самостійно.

Боротьба з пандемією – актуальне питання для всього світу. Число хворих постійно зростає, тому питання профілактики та лікування на ранніх етапах важливе. Мефенамінка при коронавірусі широко використовується як препарат для жарозниження. Його можна приймати, якщо у людини гостра вірусна інфекція або грип. Забирає також не сильний біль. Мефенамінова кислота прибирає жар і її можна почати приймати при температурі тіла вище 38 градусів. Продається препарат без рецепта лікаря.

 

Список препаратів, що можна випити, щоб полегшити загальний стан різний. Кожен вибирає звичний засіб, чим він лікується під час грипу. Жарознижуючі препарати діляться на анальгетики та нестероїдні протизапальні засоби.

Анальгетики своєю дією здатні зняти жар і знеболити, але в той же час нестероїдні можуть знімати запалення.

аптека

Принцип роботи протизапальних препаратів

 

Як працюють і наскільки ефективні противірусні при коронавірусі знаються лікарі та вчені. З їхніх дослідів відомо, що антибіотики не можуть знешкодити вірус, адже вони ефективні проти бактерій, та й не всіх, а певного виду. Тому добрим засобом у боротьбі з вірусом – противірусні препарати. Спочатку вони зменшують симптоматику, скорочують загальний термін хвороби, а потім пригнічуватимуть їх і не даватимуть розмножуватися.

 

Дослідження доводять, що противірусні засоби, які використовують при грипі в одинадцяти країнах світу, визнано ефективним засобом і при COVID-19. І це справді так, адже ліки пригнічують фермент РНК вірусу та не дають можливості його провести реплікацію.

Таким чином – противірусні препарати – це насамперед зброя, яка може подолати та запобігти негативним наслідкам COVID-19.

 

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button