Краса та здоров'я

Кава та страждання – головні помилки при схудненні

Втрата 30 хвилин сну призводить до надмірного вироблення греліну – гормону, що стимулює почуття голоду

Добігає кінця весна. Попереду в нас усіма улюблене літо. А це пляж, сонце, роздягнені люди, хочеш – купайся, хочеш – засмагай, хочеш – просто насолоджуйся життям. Та дзуськи! Перераховане вище передбачає певний одяг, а отже, доведеться виставляти напоказ своє тіло.

Часто буває, що людина займається спортом, харчується правильно, але зайва вага нікуди не йде. Експерти назвали 5 головних помилок, що заважають привести себе у форму до літа.

Перша причина – відсипання у вихідні. Сон до обіду збиває звичний ритм життя, засинати вечорами вже складніше, погіршується якість сну, а що менш міцним буде сон, то складніше буде позбутися зайвих кілограмів. Втрата навіть тридцяти хвилин сну призводить до надмірного вироблення греліну – гормону, що стимулює почуття голоду.

Ще одна звичка, що заважає схуднути, – вранішня кава. Вона підігріває апетит – мозок часто приймає сигнали спраги за сигнали голоду.

Також урізання калорій і відмова від повноцінного прийому їжі провокує подальший набір ваги. Якщо організм отримує недостатньо енергії, то сповільнюється метаболізм і калорії відкладаються на «чорний день».

Дієта і план тренувань не повинні викликати страждання. Треба спробувати знайти корисний раціон, що відповідав би смакам.

Остання помилка – це нагороджувати себе за старання солодощами. Краще нагороджуйте себе походом на масаж, манікюр або в кіно.

Джерело: Комментарии.ua

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button