Краса та здоров'я

Названі наймодніші способи носити шарф

Шарф – один з найбільш трендових і популярних аксесуарів, носити який може кожен.

Портал FashionTime пропонує кілька варіантів того, як стильно носити цей аксесуар.

Поверх пальто

Обернувши великий шарф навколо шиї, ви захистите себе від холоду і вітру. Колір слід підбирати відштовхуючись від свого кольоротипу або тону пальто – вони повинні поєднуватися. Взимку слід віддати перевагу теплим вовняним або кашеміровим шарфам. Якщо ж ви хочете виглядати оригінально, то можете вибрати шарф з китицями.

Casual

80249_unfkbku7wso9_w_700-1

Довгий шарф прекрасно доповнить недбалий образ. Слід один кінець залишити спереду, а іншим обернути шию один раз і залишити позаду. Для тих, хто віддає перевагу smartcasual шарф може стати ключовою деталлю образу. Він додасть луку діловий вигляд.

Яскраві кольори

yarkij-1

Не бійтеся контрастів. Яскраві шарфи допоможуть урізноманітнити одноколірні пальто, крутки і пуховики. Яскравий аксесуар можна зав’язати способом «бандана». Для цього потрібно згорнути шарф трикутником і повністю закрутити в напрямку іншого кута, а потім просто зав’язати звичайним кутом.

Хомут

homut-1

Шарф-хомут або снуд може бути в’язаним або тканевим. Він являє собою кільце. Такі моделі більше всього пасують модницям з довгою шиєю і шиєю середньої довжини. Крім того, такий шарф дуже теплий і його можна носити як хустку.

Палантин

palantin-1

Палантин можна носити як накидку або головний убір. Цей вид шарфів не втрачає своєї актуальності. Сучасні модниці можуть знайти такий аксесуар на будь-який смак і гаманець.

Оversize

oversajz-1

Шарфи гігантський розмірів – тренд сезону. Шарф-плеф є однією з найбільш актуальних моделей цієї зими. Цей аксесуар можна поєднувати абсолютно з будь-якими речами. Він відмінно виглядатиме, як з пальто, так і з курткою. Носити його легко – потрібно просто обв’язати навколо шиї.

Джерело: «Знай.ua«

Ще статті по темі

Back to top button