Краса та здоров'я

Як тримати себе в тонусі зранку

Багато з нас знає, як іноді важко змусити себе встати рано вранці. Як виявилося, для того, щоб ранок починався бадьоро, весело та легко, досить обзавестися правильними вечірніми звичками.

Портал «Новости Ю» поділився списком з цих чудо-звичок. Пропонуємо ознайомитися з ними разом.

1. Не соліть їжу за вечерею або значно скоротіть її кількість. Не пийте багато води перед сном або взагалі не зловживайте будь-якими видами рідини. Фахівці стверджують, що сіль не дозволяє зайвій воді вийти з організму та вранці ви можете переконатися, що ваші руки, ноги, пальці та лице набрякли.

2. Не вечеряйте пізніше 20:00. На вечірню трапезу вибирайте білкові продукти, для їх засвоєння у травного тракту буде більш ніж достатньо часу. Так ви ляжете спати практично з порожнім шлунком, що дуже правильно та корисно для фігури.

3. Приготуйте собі їжу, яку хочете взяти з собою на роботу, поснідати, перекусити або навіть пообідати, з вечора. Це допоможе вам, прокинувшись вранці, не скакати по квартирі в пошуках холодильника, плити та іншого кухонного приладдя.

4. Зробіть зарядку перед вечерею. Таким чином ви зможете зменшити апетит і привести в тонус тіло.

5. Провітріть на ніч свою спальню або, якщо є можливість, проведіть вологе прибирання перед сном. Адже повноцінний 8-годинний сон в прохолодному чистому приміщенні віщує людині молодість і позитивний настрій.

Ще статті по темі

Back to top button