Краса та здоров'я

У відділенні мікрохірургії ока обласної лікарні з’явився потужний лазер

Про появу новітнього обладнання розповів на своїй сторінці у Facebook oрдинатор відділення мікрохірургії ока Ігор Миколайович Лютницький.

«Хочу поділитися радісною новиною: потужний арсенал відділення мікрохірургії ока НКП Чернігівська обласна лікарня поповнився новим лазером комбінованої дії з ефектом оптичного пробою, що дає змогу боротися з вторинною катарактою та багатьма іншими проблемами, а також дає можливість лазерного лікування відкритокутової глаукоми шляхом селективної лазерної трабекулопластики.

Порівняно з традиційною лазерною трабекулопластикою, селективна не спричиняє пошкоджувального термічного ефекту на шляхи відтоку вологи з ока, активізуючи клітинні процеси в них, дає стійкий тривалий гіпотензивний ефект. Процедура рекомендована пацієнтам із резистентністю до антиглаукомних крапель, пацієнтам, які не дотримуються режиму закрапування, як альтернатива оперативному лікуванню.

Загалом лазерні технології в лікуванні захворювань очей ми активно використовуємо з далекого 1998 року. Враження від використання нового обладнання найкращі: зручно, легко, безболісно, ефективно!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В обласній лікарні відкриють кабінет МРТ

Джерело: Земля і Воля

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button