Краса та здоров'я

Як зробити чай смачним і корисним

При купівлі чаю потрібно звертати увагу на добавки — вони повинні бути натуральні. Щоб чай був не тільки корисним, а й смачним, варто додавати у нього певні трави.

Про це пише Іvona.

Аніс. Чай з анісом допомагає при болі в горлі, і навіть при кашлі.

68425_nzouqm52swyg_w_700-1

Жасминовий чай добре знімаю втому і відновлює сили. Він підвищить тиск та покращить апетит. Жасмин можна додавати як в чорний, так і в зелений чай, але краще він буде поєднуватися з зеленим.

68425_fsn77pyhrzgk_w_700-1

Імбир. Цей корінь допоможе боротися із застудою, активізує обмінні процеси в організмі і зміцнить імунітет.

68425_7jl7q7aol1or_w_700-1

Лаванда. Додайте до чаю суху лаванду і вона неодмінно заспокоїть ваші нерви. Вона хороша при стресах, порушеннях сну і допомагає усунути спазми.

68425_shtq4udohw8w_w_700-1

Календула в чаї допоможе позбутися від застуди, грипу та ангіни завдяки антибактеріальним властивостям. А також вона корисна для очищення організму.

68425_nigcirbwmpj7_w_700-1

М’ята. Додай в чай кілька листочків м’яти для покращення травлення, полегшити кашель при бронхіті і заспокоїти нерви. Також чай з м’ятою корисний ввечері для хорошого сну.

68425_6xffvkhscuwh_w_700-1

Ще статті по темі

Back to top button