Як зробити чай смачним і корисним
При купівлі чаю потрібно звертати увагу на добавки — вони повинні бути натуральні. Щоб чай був не тільки корисним, а й смачним, варто додавати у нього певні трави.
Про це пише Іvona.
Аніс. Чай з анісом допомагає при болі в горлі, і навіть при кашлі.
Жасминовий чай добре знімаю втому і відновлює сили. Він підвищить тиск та покращить апетит. Жасмин можна додавати як в чорний, так і в зелений чай, але краще він буде поєднуватися з зеленим.
Імбир. Цей корінь допоможе боротися із застудою, активізує обмінні процеси в організмі і зміцнить імунітет.
Лаванда. Додайте до чаю суху лаванду і вона неодмінно заспокоїть ваші нерви. Вона хороша при стресах, порушеннях сну і допомагає усунути спазми.
Календула в чаї допоможе позбутися від застуди, грипу та ангіни завдяки антибактеріальним властивостям. А також вона корисна для очищення організму.
М’ята. Додай в чай кілька листочків м’яти для покращення травлення, полегшити кашель при бронхіті і заспокоїти нерви. Також чай з м’ятою корисний ввечері для хорошого сну.