Люди

Люди: мама, дружина і тренер розкрила секрет, як встигати все

Марина Кужель – дівчина, яка розгадала секрет, як встигати все. Вона – мама, дружина і тренер – робить за день тисячу справ і ніколи не скаржиться на брак часу. А залишається в будь-якій ситуації спокійною і на позитиві. І не вбачає в цьому жодних складнощів.

За її словами, секрет дуже простий – треба просто любити все те, що робиш, вставати о 6-й ранку і планувати день звечора. І, звісно, дотримуватись плану.EC023BBA-AEC6-4EA0-953C-BBF51D294E8F

Народилася Марина Кужель у м. Ніжин, там ходила і до школи. У 2000 році довелося переїхати до Чернігівського району, а тому в 2013 році вступила до Чернігівського національного технологічного університету, де й отримала диплом за спеціальністю «соціальна робота», але за професією не працювала.

За словами дівчини, дорога її завела у тренажерний зал.

– Спочатку займалася з тренером (Ігорем Волковим), який постійно підтримував і мотивував. Згодом зрозуміла, що вже достатньо знаюся на цьому, тому почала тренуватись сама. Не припинила тренуватись навіть під час вагітності. До речі, я взагалі не пам’ятаю, аби лінувалася… Усі 9 місяців провела в русі, тому що сидіти вдома – це не для мене. Вважаю, що це все завдяки витримці та силам, які мені дав тренажерний зал.

Побутує думка, що в декретній відпустці жінка тільки займається домогосподарством, але Марина Кужель як сучасна мама розвіює міфи і доводить, що декрет – це час для втілення можливостей.

– Я розпочала заняття в залі вже через шість тижнів після народження. Почала цікавитись можливістю тренувати, тому пройшла курси персонального тренера й отримала диплом. Я не можу сказати, що тренерство – це робота, скоріш за все, це хобі, яке приносить задоволення.

Головне – навчитися все правильно поєднувати, особливо з головним своїм статусом – мами та дружини, і раціонально розподіляти свій час. Та й вставати на годину чи дві раніше теж не завадить.

Звісно, всього цього я не могла б робити та поєднувати без підтримки свого чоловіка – він є моєю підтримкою, страховкою та мотиватором. Своїм же рідним я кажу, що коли мама щаслива й усміхнена – щаслива й уся родина.

Зараз дівчина тренує дівчат, мотивує і розповідає, як ставати здоровішими і красивішими. До того ж планує організувати марафон, що стартує 17 вересня. Дівчата отримають програму з правильного харчування, розклади тренувань, а далі протягом 21 дня змагатимуться, хто швидше досягне своєї мети і стане володаркою ідеальної фігури.

49C962BE-DF0C-46EA-8754-3A5334ABCACB

Крім оцих всіх справ, Марина знаходить ще час і для саморозвитку. Вважає, що в сучасному світі, де стільки цікавого та корисного, просто соромно не черпати інформацію і стояти на місці.

– У вільний час я читаю книги, переглядаю вебінари, тренінги (тематика різна, не тільки спорт: стосунки між чоловіком і жінкою, як розуміти чоловіка, якою бути дружиною, виховання дитини). Крім того, ми із сім’єю любимо релаксувати, катаючись на велосипедах, це добре провітрює мозок.

Марина Кужель – дівчина, яка працює над собою та мотивує інших. Переконана, що майбутнє України залежить від кожного з нас.

– Людина повинна виконувати своє життєве завдання: розвивати себе як фізично, так і морально, робити добрі справи та щасливо зустрічати кожен день.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button