Люди

Люди: Про ідеальних чоловіків, кохання і врятоване життя

«Девіз мого життя: думати про майбутнє, жити – зараз».

3

Марина Зуєва, 30 років, закінчила хіміко-біологічний факультет Чернігівського національного педагогічного університету імені Шевченка. Зараз працює в школі танцю «Евет» і навчається в Чернігівському національному технологічному університеті. Врятувала життя незнайомій людині. Любить танці, книги, спорт. Вважає, що ідеальні чоловіки – нудні. Вірить у жіночу дружбу.

Люблю читати і приділяю цьому процесу час за будь-якої зручної нагоди. Намагаюся читати різних авторів, поєднуючи художню літературу з книгами більш практичних спрямувань.

Дуже приголомшив «Доктор Живаго» Бориса Пастернака. Це сильний твір.

Із нещодавно прочитаних мною книг вразила «Історія бджіл» Майя Лунде. Варто почитати цей шедевр.

Багато років займаюся танцями. У танцях є щось особливе. Це більше, ніж просто рухи тілом.

Справжня дружба – це родинні зв’язки двох душ, взаємна повага, прийняття іншої людини повністю такою, якою вона є.

Справжній друг – це твій soulmate. Інше – приятелювання.

66421376_2333526696714951_1194507804623241216_o

Жіноча дружба існує. Так, я в цьому абсолютно впевнена. Дружба існує незалежно від статі. Моя краща подруга для мене, як сестра, безмежно її люблю і повністю довіряю.

Кохання – то «солодкість меду і гіркота жала». Дружба поєднана з пристрастю, а любити ж можна все довкола: батьків, друзів, Батьківщину. Для мене любов – це глибока прив’язаність, повага, прийняття.

Ідеальний чоловік – це дуже нудно.

Ідеальна людина все робить ідеально і без помилок, а близьких людей сприймати треба такими, якими вони є. Найпривабливіші чоловічі риси – щирість, почуття гумору, самостійність, цілеспрямованість і щедрість.

Якщо говорити про ідеальну чоловічу зовнішність, тоді це Майкл Фассбендер.

2

Був у моєму житті цікавий випадок. Пов’язаний із піснею «Relax, take it easy» (пісня популярного британського співака Міка. – Авт.). Це було багато років тому. Я тоді ще навчалась в педагогічному університеті. Це була зима, сесія, тренування. Було взагалі мало вільного часу. І я в центрі Чернігова чекаю на транспорт, щоб знову швиденько кудись їхати. І ось до мене підходить трохи дивакуватий чоловік поважного віку і питає, чи розмовляю я англійською. Я кажу «так» і хочу вже бігти. А він серйозно дивиться на мене і каже: «Relax, take it easy» (у перекладі з англійської «розслабся, дивися на речі простіше». – Авт.).

Чоловік виявився лектором з англійської мови за обміном. Спитав мене, як йому дійти до його пункту призначення та запросив на свої виступи в Чернігівський національний технологічний університет. Виступи виявилися дуже цікавими і мотивували мене вивчати англійську, бо знання мов дійсно розширює твої можливості. Англійська мені завжди стає в нагоді під час мандрівок. Я намагаюся читати та дивитися фільми мовою оригіналу.

Є вчинки і досягнення, якими я дійсно пишаюсь. Але, мабуть, один із моїх кращих вчинків – це порятунок незнайомої людини від смерті.

Намагаюся ні про що не шкодувати довше кількох годин. Бо все в житті – досвід.

Минулого не зміниш, годинник назад не йде.

Девіз мого життя: думати про майбутнє, жити – зараз.

Люблю Чернігів за його спокійну атмосферу та затишні місця.

Вірю в краще. Найбільша мрія – мир в Україні, решта – цілі та плани.

Плани на новий рік – затишний вечір у колі найближчих.

4

Мотивація в житті необхідна.

І самомотивація поготів. Уявити наслідки власної ліні – і це мене змушує підвестись і доробити все, щоб справи не нагромаджувалися. А взагалі іноді я собі дозволяю полінуватися. Зовсім трошки.

Бо все ж ми люди, а не роботи.

Спілкувався Павло Солодовник

Ще статті по темі

Back to top button