Люди

«Санта розважає, Ельф співає пісні»: жителька Чернігова організувала казкову локацію для дітей (Фото)

Попри важкі часи в країні, є люди, які все одно намагаються створити казкову атмосферу та дарувати позитивні емоції дітям.

Сьогодні в нашій постійній рубриці «Люди» ми розкажемо про Крістіну Поплавську, яка створила казковий будиночок із Сантою та Ельфом у Чернігові. Але про все своєю чергою.

Крістіна – родом із Ужгорода, та вже понад 15 років проживає в Чернігові. Каже, що дуже любить це місто.

«Я вже більше як 15 років живу тут і обожнюю Чернігів. Це місто – найкраще. Мої батьки живуть в Ужгороді, я мала змогу залишитися там, але я все одно повернулась», – ділиться дівчина.

Крістіна Поплавська в Чернігові реалізувала себе у професії церемонімейстра. І вже майже 10 років проводить свята для людей.

«Я веду весільні церемонії. Працюю в цій сфері вже більше 10 років. Переважно веду весілля та церемонії, також дитячі дні народження, але це рідше», – пояснила вона.

Саме ця творча професія і привела до ідеї створити новорічну локацію з казковими героями в Чернігові. Крістіна ділиться, що цей проєкт вона започаткувала три роки тому. Саме у 2021 році вона зібрала команду й організувала таку локацію. З першого дня було дуже багато охочих відвідати їхню святкову програму.

«Три роки тому спала на думку ідея створити щось таке незвичайне для нашого міста. І ми стартували. За час першого проєкту отримали неймовірну кількість позитивних відгуків. Одразу було зрозуміло, що це потрібно», – згадує дівчина.

Організаторка розповіла, що всі, хто потрапляє до їхнього казкового будиночка, точно не нудьгуватиме. Бо в них продумана програма і вона щороку оновлюється.

«Наш Санта такий домашній, він – про затишок і добро. Щороку в нас нова програма. Зазвичай у команді працює Санта і його помічник Ельф. Цього року в нас дівчинка Ельф, яка дуже гарно співає.

У програмі Санта знайомиться з дітьми та розповідає про себе та своїх помічників. Вони разом із дітками грають, співають і розважаються, а ще, звісно, отримують подарунки», – розповідає організаторка.

Наша героїня згадує, що минулого року вона сумнівалася, чи треба відкривати локацію. Але вирішила, що в цей тривожний час хочеться подарувати ближнім щось гарне та казкове.Тому пов’язали проєкт із благодійністю.

«Минулого року ми запрошували сім’ї, які постраждали під час війни, запрошували діток, у яких загинули батьки під час війни. І цей рік не виняток. Я зрозуміла, що наша локація потрібна дітям. Бо саме зараз треба дарувати щось таке світле, добре, гарне. Тому працюємо на емоції», – розповідає дівчина.

Звісно, ми поцікавилися, чи виникають складнощі в роботі.

«Найскладніше – це те, що цілий грудень ти працюєш помічником Санти і, безперечно, втомлюєшся. Але черпаєш сили і натхнення від відвідувачів. Коли ти бачиш, які люди виходять задоволені, які щасливі діти і як у них сяють очі. Коли кажуть: «Вау, вау! Дякуємо за емоції, за це новорічне диво». Саме ці відгуки і надихають далі працювати», – ділиться Крістіна. Спілкувалась

Спілкувалась Наталі Солодовник

Ще статті по темі

Back to top button