Люди

Люди: Власниця журналу, модель і бізнес-вумен: амбіції 18-річної чернігівки

«З дитинства моє життя – це творчість. У 4 роки я вийшла вперше на велику сцену».

DSC_0784

Вона з чотирьох років виступає на великій сцені, у зовсім юному віці стала телеведучою, професійною моделлю та володаркою численних титулів і нагород. А нещодавно ця неймовірно талановита 18-річна дівчина увійшла до рейтингу «Топ-1000 успішних жінок України».

Мова про чернігівку Дарину Лазаренко. Саме про неї і поговоримо сьогодні в рубриці «Люди».

Давайте знайомитися!

IMG_1573

Дарина Лазаренко

18 років, модель, переможниця багатьох конкурсів краси, власниця глянцевого журналу «Пастьєра», навчається в Чернігівському національному технологічному університеті.

Народилася я в нашому чарівному місті Чернігові. Навчалась у 15-му ліцеї та в школі № 10, зараз я студентка. З дитинства моє життя – це творчість. У 4 роки я вийшла вперше на велику сцену, після цього розпочалась моя кар’єра телеведучої. Після телеперадачі «Мульти-бульки» на ТРК «Новий Чернігів» мене запросили вести телепередачі в Києві. Також стала ведучою різноманітних концертів і фестивалів. З п’яти років я стала актрисою чернігівських театрів, у Молодіжному грала впродовж 8 років. Але найбільшим моїм захопленням було читання гуморесок. Об’їздила майже всю Україну по всеукраїнських і міжнародних конкурсах читців, маю понад 60 нагород у цьому жанрі. Займала гран-прі та перші місця.

За всі мої досягнення я безмежно вдячна моїй мамі, адже без неї нічого не вдалося б. Вона є моїм режисером, продюсером, вчителем, костюмером, візажистом, перукарем, стилістом і взагалі наставником по життю.

Не маючи зв’язків і великих грошей, мама всіма силами намагалась мене підтримати та розвинути, попри те, що я з багатодітної родини, нас у мами четверо.

Це все сприяло тому, що в ранньому віці я змогла відкрити власний бізнес – наразі я є власницею всеукраїнського глянцевого журналу «Пастьєра» та моделлю.

IMG_5724

Модельна кар’єра

Моя модельна кар’єра розпочалась у 13 років. Тоді я взяла участь у конкурсі краси «МініМіс Чернігів 2014» і виборола титул «2 принцеса Чернігова 2014».

Потім уже пішли інші конкурси краси всеукраїнського та міжнародного рівня. Всі титули перерахувати важко. Деякі з них: «Юна Царівна Всесвіту 2017», «Юна Леді України 2019», «Модель року 2018», «Найкрасивіша Міс Україночка 2018», «Сучасна Принцеса 2018», «Міс Школи 2017», «Кришталева Царівна 2017», увійшла до «Топ 20 найкращих фотомоделей 2017», «Міс Талант 2015», «Міс журналу TVпарк 2008», «BestGracefulPrincess» та «Petty christmas hotomodel» (фотоконкурси, Чехія). Також я є обличчям обкладинок глянцевих журналів: «Boom», «Инь Ян», «Baykі», «Автобан». Часто мене запрошують бути моделлю показів відомих українських дизайнерів у столиці. Співпрацюю із понад 15 дизайнерами одягу та прикрас.

Цьогоріч я увійшла до «Топ-100 Успішних жінок Києва» та до «Топ-1000 успішних жінок України». Також була запрошена учасницею під час встановлення національного рекорду «Найбільша кількість успішних жінок в етнопоказі». А вже 10 листопада запрошена на нагородження премії «Леді Wow».

!!!DSC_0132

Про журнал, плітки і багатих кавалерів

Я – власниця всеукраїнського глянцевого журналу «Пастьєра», і вже перед новим роком ми випустимо ювілейний 5-й випуск! Журнал нагороджений премією «Lucky Ukraine Media Awards» як один із найкращих журналів і партнерських медіа України! Майже щодня ми виступаємо медіапартнерами і почесними гостями кращих заходів України та зарубіжжя (Іспанія, Італія). Коли хтось дізнається, що в мене власний журнал, то починають пліткувати про те, що в мене багаті батьки або багаті кавалери, мовляв, інакше я цього не досягла б. Ні, це зовсім не так!

Усе, чого я досягла, – це власні зусилля, недоспані ночі, хвилювання, сльози. Хочете вірте, а хочете ні, але журнал відкритий без копійки вкладень.

Проєкт «Найталановитіша Зірка Країни 2019»

Реалізуємо всеукраїнський проєкт від нашого журналу. Він створений для того, щоб підтримати та нагородити талановитих діток з усіх куточків України. У нас нереально круті нагороди, яких немає ніде!

Цього разу діти отримали ексклюзивні іменні статуетки з особистим фото. Також до цього була проведена премія «Видатна дитина століття 2019».

IMG_1544

Арт-одкровення: про книги, мандри, музику і фільми

Через роботу мало чого встигаю і часом дуже не вистачає відпочинку. Сподіваюсь, що найближчим часом моїм хобі стануть подорожі. Мандрувати дуже люблю. На жаль, за кордоном ще не була. Планую найближчим часом. В Україні була багато де. У різних містах. Кожне по своєму дуже гарне. Цього літа відвідала Карпати та підкорила Говерлу. Це нереально гарне місце, описати словами просто неможливо, навіть фото передати не може цієї величної краси. Хто не був – варто побувати! Воно того варте! Щодо Чернігова, то мені подобається просто центр міста, де багато людей, де є темп і ритм.

Люблю читати. Бо читання – то пізнання різної інформації, а, як кажуть, «хто володіє інформацією, той володіє світом»! Найбільше люблю читати про бізнес і психологію, люблю інформативну літературу. Але улюбленою книгою з дитинства залишається книга, яку на ніч читала мені мама, – «Робінзон Крузо». З приводу музики – залежить від настрою, часто це сучасний поп, а іноді не проти і класики, дуже люблю творчість А. І. Хачатуряна. До речі, я маю музичну освіту. Два роки тому закінчила музичну школу №2 ім. Є.Богословського за класом вокалу та фортепіано. Серед фільмів люблю комедії та детективи. Обожнюю неперевершену гру Джима Керрі та Олександра Ревви.

Про політичні амбіції

Політика. Політика і я? Задумувалась над цим питанням і, мабуть, скажу, що так. Але не в найближчому часі.

IMG_4069

Секрети мотивації і війна з лінощами

Лінощі – це дійсно проблема багатьох. Іноді лінь також приходить і до мене. Великого секрету боротьби немає. Кожен повинен для себе усвідомити, для чого треба побороти лінь, кінцевий результат повинен спонукати до дії.

Піднімайтесь і робіть!

Ніколи не треба казати, що ось йому вдалося, бо багаті батьки, а тому просто пощастило, а третьому ще щось. Повірте – все можливо! Просто замисліться, що все, абсолютно все, що ви бачите навкруги, одного разу було придумане та створене такими ж людьми як і ви! Чим ви гірші?!

Головне – поставте перед собою ціль! Не лінуйтеся! Уперед і тільки вперед!

Спілкувався Павло Солодовник

Ще статті по темі

Back to top button