Війна (Відео)

«ЗСУ є армією №1 у Європі»: підполковник із Білорусі звернувся до земляків (Відео)

Представник Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі з оборони і національної безпеки Валерій Сахащик звернувся до білоруських військовослужбовців і всіх білорусів.

«Керівництво РФ намагається втягнути у свою війну Білорусь. Що чекає на нас, якщо їм це вдасться? У цьому питанні я можу виступати в ролі експерта, оскільки провів в Україні чимало часу з кінця лютого. Українці дуже добре підготовлені до нападу з боку РБ. Жителі Білорусі готові приймати своїх синів у чорних поліетиленових пакетах?», – зазначає Валерій Сахащик.

Також чоловік заявив, що для ЗСУ вже не буде жодних стримувальних чинників, які заважають застосувати всю міць найсучасніших вражаючих засобів по будь-яких об’єктах, використовуваних агресорами на території РБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По-сусідству з агресором: як живуть школи прикордоння Чернігівщини

«Протягом перших кількох діб буде знищено Мозирський НПЗ, усю критичну інфраструктуру прикордонної смуги. Може загинути і постраждати велика кількість людей. Кількість наших добровольців в Україні суттєво зросте. Військовослужбовців ЗС РБ зустрічатимуть свої ж білоруси, тільки значно краще підготовлені, оснащені та мотивовані. Білорусь стане країною-ізгоєм у світі й розділить із Росією ганьбу поразки та обов’язок виплати репарацій», – зазначає Валерій Сахащик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button