Суспільство (відео)

Транспортна мережа Чернігова майже ідеальна, — Вакуленко (Відео)

Транспортна мережа міста Чернігова близька до досконалості за критеріями потреб  і затребуваністю, вважає депутат Чернігівської міської ради Сергій  Вакуленко.

За його словами, кожен мікрорайон міста, кожна велика магістральна вулиця задіяна під пасажирські автобусні перевезення, тож проблем, як дістатися пасажирам з однієї точки міста до іншої, практично не виникає.

-На сьогодні, я сказав би, що транспортна мережа міста Чернігова близька до досконалості за критеріями потреб і затребуваністю. На нинішньому етапі кожен мікрорайон міста, кожна велика магістральна вулиця задіяна під пасажирські автобусні перевезення, тож проблем, як дістатися пасажирам з однієї точки міста до іншої, практично немає.

Транспортна система формувалася протягом багатьох років, здебільшого формувалася за заявочним принципом, тобто будувалися якісь мікрорайони, з’являлися якісь звернення, скарги, продовжувалися маршрути, їх оптимізували. З огляду на це, на сьогодні окреслилася певна транспортна система. Це живий організм, що постійно мігрує, що постійно рухається й оптимізується сам по собі природним чином, будемо так говорити.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. долго смеялся. по моему транспортная система Чернигова одна из самых убитых и неправильных в Украине

  2. Блиииин не могу! Самая идеальная транспортная система в Чернигове))) Честно говоря, задолбал этот кал, которым нас кормит мэр и его помощники! По ходу, нас считают реально тупыми гречкоедами, которые молча ведутся на любую фигню и хлопают добрым властям за их «хорошую работу»(((

Back to top button