206 округПолітика (відео)

Микитася здав Блауш. Поліція арештувала незаконну агітпродукцію на Ватутіна (Відео)

З дому одного з агітаторів від кандидата у нардепи Максима Микитася поліція забрала всю агітпродукцію.

За словами довіреної особи Микитася Тетяни Молочко, всі газети виготовлені на законних підставах. Проте їх конкурент радикал Дмитро Блауш захотів скандалу, тому і викликав поліцію.

— Він хотів сенсацію. А сенсація не відбулася, — сказала вона.

Прес-офіцер Чернігівського відділу поліції Наталія Човпило в ексклюзивному коментарі ЧEline повідомила, що поліціяя прибула на місце щателефонним викликом. Правоохоронцям повідомили, що за цією адресою відбувається порушення виборчого законодавства, а саме підкуп виборців.

Нагадаємо, сьогодні з 10 патрулів оточили будинок агітатора від Микитася. У середині приміщення разом із правоохоронцями журналісти ЧEline побачили довірених осіб мера Чернігова, зокрема начальника КП «Зеленбуд» Романа Старікова.

За його словами він опинився у потрібному місці у потрібний час, оскільки є депутатом міськрада. А  також через особисті проблеми. Виявилось, що тут перебуває його племінниця, якій стало зле через візит полісменів.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Штормить микатася начали, ну и верно , надо ломать как то эту схему подкупа, а то разростаеться до таких масштабов, что смысла ити на выборы тем кто не продался просто не будет, микитась поулчит власть и вместе со своими региональным дружком атрошкой застроит к чертям собачим весь чернигов

Back to top button