Суспільство

Чернігівські спецпризначенці повернулися додому. Через 10 днів вони охоронятимуть рідну землю

Автобус із бійцями роти поліції спеціального призначення «Чернігів» 1 червня прибув до рідного міста.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Саме цих поліцейських десять днів тому керівництво сектору «М» нагородило медалями «За оборону Маріуполя».

У зоні відповідальності бійці роти «Чернігів» чергували на блокпостах і стратегічно важливих об’єктах міста, які підтримують життєзабезпечення більш ніж півмільйонного міста.

 

 

PM843image003На майданчику біля будівлі ГУНП спецпризначенців зустрічали керівництво

Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, родичі та колеги.

PM177image002

Старший ротаційної групи майор поліції Сергій Єрмак доповів заступнику начальника ГУНП в Чернігівській області підполковнику поліції Олександру Потапенку про виконання бійцями всіх поставлених завдань і благополучне повернення додому.

Підполковник привітав бійців із поверненням, подякував за сумлінне несення служби та побажав добре відпочити в родинному колі. Зустріч продовжилася приємним моментом — голова Деснянської районної у місті Чернігові ради Володимир Грецький вручив почесні грамоти та подяки поліцейським, які відзначилися під час виконання бойових завдань в зоні АТО.

Після завершення всіх офіційних заходів бійці вирушили здавати зброю та амуніцію, аби швидше дістатися домівок. Наразі на спецпризначенців чекає короткострокова відпустка терміном на десять діб, щоб відновити сили та почати виконання обов’язків уже на мирній чернігівській землі.

Ще статті по темі

Back to top button