Суспільство

Журналіст ЧЕline спровокував «некрасиву ситуацію і різкість» Атрошенка, – прес-служба міськради

Про «секретну» нараду в Чернігівській міській раді, на яку не пустили журналістів, ми вже повідомляли.

За словами начальника прес-служби Чернігівської міської ради Наталії Чусь, насправді немає нічого протизаконного в подібних таємних нарадах. А, мовляв, «некрасива ситуація» і різке слово на адресу журналіста ЧЕline міський голова Чернігова Владислав Атрошенко сказав через те, що його спровокував… той же журналіст (Павло Солодовник. – Авт.).

«Ніхто не скаже, що ситуація вийшла красива. Але люди, які там були, розповідають, що ви до того кілька хвилин сперечалися з міським головою і доволі провокативно. Зараз ви обурюєтеся за різке слово, а самі абсолютно без усякої етичності називаєте працівників міської ради прихвостнями. Тому все-таки давайте не переходити межі. Міська рада дуже відкрита в усьому, засідання всіх колегіальних органів і абсолютна більшість нарад – відкриті для журналістів. Але є й обговорення поточних питань у робочому порядку, і це теж виробнича необхідність, яка існує скрізь», – зазначає Наталія Чусь.

За словами Павла Солодовника, вранішня ситуація в міській раді – яскравий індикатор того, як очільник міста ставиться до людей загалом, журналістів чи простих робітників.

«Заява міської ради дуже розсмішила. Якщо запитання про те, на якій підставі міський голова виганяє журналістів із зали засідань, є «провокатнивним сперечанням», то так – я тоді навіть агент Кремля. До якихось абсурдів вдаються тоді, коли в розпачі. На відео є вся оця «перепалка» між мною і мером, що складається з мого одного запитання і напівагресивної відповіді мера. Потім міський голова сказав те, що сказав. Це його рівень. Можливо, хтось здивований. Я – ні. Загалом ситуація весела і яскраво показує всьому суспільству «ху із ху», – зазначає Павло Солодовник.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. просто журналист низкого уровня, лешить аккредитации

  2. а может атрон уровня 90 — х? из парней в спортивных адидасах, а затем малиновых пиджачках?

  3. Мені цікаво, чи існують певні правові норми, щодо відкритості доступу громадянам до держустанов України?..
    Чи існують правові норми, щодо роботи преси в держустановах України?..
    Чи існує пам’ять у людей, що голосували за особу, яка піднімала руку за «закони 16 січня»?…

Back to top button