Суспільство (відео)

Ціна відпочинку?! Помірні ціни на тури не рятують українців (Відео)

Про літню відпустку варто думати заздалегідь. Лише в цьому випадку ви зможете заощадити та спланувати комфортний відпочинок. Однак, з року в рік, тенденція на заморські радощі змінюються. Адже, фінансовий стан чернігівців та й українців в цілому не залишає варіацій на тему, втім – варіанти, таки є…

— В предверии сезона 2016 года – это Египет, и Турция дешевая. Так как русским перекрыли доступ им запретили доступ. И соответственно это Болгария, Черногория, Греция очень хорошие цены дает.  Из экзотических стран – это Шриланка,- Денис Антіпанов, туристичний агент.

Ще донедавна, ця екзотична країна була практично недоступною. Тепер, з урахуванням платоспроможності туриста та його запитів, перевізники дають хорошу ціну на авіаквитки. В цьому сезоні, вартість такого туру стане відпочивальнику від 350-450 умовних, минулоріч було від 600. Не зайвим згадати про екзотичні Ємірати і Тайланд .Туроператори радують і тут знизивши в 2016 році ціни на путівки майже вдвічі. Тож такий тур коштуватиме від 8 тисяч гривень на одного. Якщо ж вам кортить відійти від стандартів – аля олінклюзів в турецьких чи синайських п’ятірках і гаманець дозволяє, варто звернути увагу на доступну екзотику.

— Сейчас операторы дают минимальный тариф на авиабилеты. Если рассматривать страны, как Мексика, Доминикана или Куба, то цены стартуют от 1200 доларов за человека,- Денис Антіпанов, туристичний агент.

Відпочинок в стилі «баунті» — мрія кожного потенційного відпочивальника. І, єдинне що може вам завадити — ціна. Навіть, за неймовірного демпінгу, за романтичний відпочинок на двох, вам доведеться викласти від 60 тисяч гривень, на сім»ю ціна за 12-ий тур вартуватиме до 100 тис гривень. Ця цифра, на жаль для більшості українців просто непідйомна.  Врешті решт, якщо фінанси співають романси, або ж ви патріот і волієте витрачати кревні в Україні, варто розглянути варіанти по місцю – пляжі Сергіївка, Приморське, Курортне, Грибівка, Кароліно-Бугаз чи Затока. Ціни на відпочинок на Одещині, Херсонщині чи Миколаївщині відносно помірні. В середньому, такий відпочинок на одного становитиме в сезоні 2016 року від 5 тис гривень за тиждень.

ЧеЛайн поцікавився у містян чи оптимістично вони дивляться в майбутнє? Яким і, що важливо, де уявляють свій літній відпочинок – на заморських курортах, в пансіонатах Одещини чи за містом на городі?

 

Отже, українські відпочинкові оази не дуже популярні.  І це  попри низьку ціну — від 1500 грн. на людину за відпочинок у Затоці, Львові чи на Азові. Туроператори рекомендують звернути увагу на низькі ціни на заморський релакс. Адже відпочинок згадуватиме увесь наступний рік. Важливо подбати про відпустку вже зараз, помітно заощадивши грошенята. Врешті решт, відпочити з комфортом можна на Чернігівщині на мальовничій Десні адже місцин вартих вашої уваги чимало.

 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Для Кулича точно будет не проблема вывалить 60 кусков за отдых. Та это наверное вообще смешная цена для одного из самых богатых губернаторов Украины, да? Жаль, что я не могу такой возможностью похвастаться ((

    1. Да, не с нашими заработками по заграницам ехать.. Еще бы Атрошенко оставил в покое «Золотой берег», а то детей некуда будет к воде отправить совсем!

      1. так прям Атрошенко и отстал от Золотого берега! если уже он решил, что откроет там свои ларьки, то так и будет, и все наши стезания не помогут ((

Back to top button