Суспільство (відео)

Chernihiv Jazz Open, безхатьки та вандали: ранкові перипетії міської влади (Відео)

Ранкова нарада в мерії ознайомила присутніх про чергові звитяги та плани. Тепер черга дійшла до управління культури і туризму. Розповіли, що в них усе розвивається, але потребує фінансових вливань.

«Чернігівська музична школа імені Євгена Богословського активно розвивається. Наразі гостро стоїть питання капітального ремонту даху. Міська школа мистецтв – єдиний культурний центр району Рокоссовського, який через низку причин не має відповідної концертної зали», — Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму ЧМР.

Атрошенко подякував за доповідь. Акцентував на необхідності розвивати туризм. Згадав фестиваль Chernihiv Jazz Open. Мовляв, захід перестав існувати, бо раніше не зійшлися в ціні, але зараз варто його повернути. Одразу зробив привабливу комерційну пропозицію.

«Ціна питання – це один долар. За один долар я готовий придбати цей бренд і продовжувати фінансувати цей фестиваль», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бібліотекарів Чернігова чекає оптимізація

Можливо, власники бренда хотіли два долари чи навіть більше. Наразі ж тема торгів знову відкрита. Далі – знову про чистоту міста. Від мера перепало не лише ЖЕКам, а й недбайливим містянам.

«Ці зауваження – це не до ЖЕКів зауваження. Якщо зубами вигризено. Ну, це ж люди. Це ж комусь потрібні були ці дві жердини», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Дісталося й молодим безхатькам, бо не хочуть працювати, обираючи такий специфічний спосіб життя.

«Отже, це просто немає бажання працювати. Не є питання, що нема роботи», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Під кінець наради мер приділив багато часу розгляду господарських питань, ініційованих депутатськими запитами.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button