Культура (Вiдео)

Атмосфера Майкла Джексона завітала до Корюківки: хореограф зі світовим ім’ям організувала креативний показ мод на Чернігівщині (Відео)

Креативне, яскраве та динамічне свято моди і танцю пройшло цими вихідними в Корюківці. Євгенія Гордюк, керівниця місцевого «Театру танцю та моди», показала підсумки своєї трирічної роботи в цьому містечку.

«Театр танцю і моди» – це сукупність танцю, музики, хореографії. Це наш перший звітний концерт. Корюківчани займаються рівно три роки і вже демонструють дуже хороші успіхи»,- Євгенія Гордюк, дизайнер, режисер, хореограф, керівниця «Театру танцю і моди».

Успіхи можна назвати неперевершеними, адже, працюючи в невеликому містечку, Євгенія Гордюк змогла відшліфувати фантастичні акторські здібності та віру в себе її моделей.

«Євгенія Олександрівна дуже талановита людина. Нам дуже подобаються її постановки. Дуже креативні. Дитині дуже подобається. Просто талант»,- Лілія Зінковська, жителька Корюківки.

«Вона вже в Корюківці третій рік. Бачите, який вона зібрала зал. Вона феєрична жінка. Можна про неї сказати, що це жінка-свято, з нею ніколи не нудно. Багато ідей. Феєричних. Не те слово»,- Ольга Мірошниченко, жителька Корюківки.

«Діти її розуміють. Діти її поважають. Я бачу результат у своєї дитини. Я вважаю її дуже талановитою»,- Вікторія Пастушина, жителька Корюківки.

Театр мод Корюківки – один із кращих в Україні, неодноразово отримував різноманітні гран-прі на всеукраїнському рівні. Але головне, що він дарує корюківчанкам, – це можливість розкритися та бути самими собою.

«Часом буває корисно вискочити з кросівок, і пройтися на підборах. І відчути себе королевами. Згадати про те, що ми – жінки»,- Лілія Мазур, модель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відновлюють зустрічі для немолодих людей і дискотеки для молоді

«Ми своїми образами показуємо, що жінки, які заклопотані дітьми, працею, можуть бути жінками, можуть займатись улюбленою справою»,- Світлана Гирик, модель.

«У будь-якому віці можна почуватися моделлю»,- Лариса Груда, модель.

«Я хочу, щоб мої вихованці були насамперед людьми, були впевнені в собі, знали ціль, до чого вони ідуть. І, звісно, заняття танцями – це дисципліна»,- Євгенія Гордюк, дизайнер, режисер, хореограф, керівниця «Театру танцю і моди».

Створені за час роботи модельні колекції найрізноманітніші. Всі мають свій підтекст і фантастичне виконання.

«От у нас колекція була «Африка», ще «Модна лялька». «Фешн Юкрейн Парадіз» – це імперський стиль, українські костюми. Тобто підходимо дуже-дуже глибоко. Мами з бабусями показували джаз 20-х років, 40-х років моду»,- Євгенія Гордюк, дизайнер, режисер, хореограф, керівниця «Театру танцю і моди».

Особливе задоволення від участі в такій творчості завдяки самореалізації отримує підростаюче покоління.

«Ти веселиш людей і робиш їм приємне»,- Катя, модель.

«Начебто в цирку виступаєш. Усім дуже подобається. У всіх костюми дуже різнокольорові»,- Марія, модель.

Для Корюківки робота Євгенії Гордюк створила неймовірний резонанс у культурному житті міста.

«Спершу з дітьми займалася. А далі підтягнула батьків, бабусь. Просуває культурне життя в маси. В маленькому місті може бути велика подія. Я вважаю, що це велика подія»,- Ратан Ахмедов, міський голова Корюківки.

Загалом у Корюківці пані Євгенія навчає сучасної хореографії та модних дефіле, щоб її вихованці змогли створити неймовірну атмосферу свята.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button