Культура (Вiдео)

Муська: відома письменниця презентувала в Чернігові нову книгу (Відео)

Творчий аншлаг зібрала чернігівська письменниця Ганна Арсенич-Баран, презентувавши в музеї Коцюбинського свою книгу «Муська». Твір традиційно зачіпає теми патріотичності та людських доль.

«Письменник пише про те, що йому болить. Очевидно, це тому. Інакше не буває. Якщо це тебе не торкає, не болить, то зрозуміло, що ти не напишеш», — розповідає Ганна Арсенич-Баран, чернігівська письменниця.

«Ганна Василівна Арсенич-Баран є однією з найсильніших письменниць не лише на Чернігівщині, але й в Україні. Вона сильна своїм стилем, патріотичною тематикою», — зазначає Ігор Коцюбинський, директор музею-заповідника М. Коцюбинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романова написала книгу

Твір охоплює дві війни – Другу світову і сучасну. Тематична лінія об’єднує схід і захід України. Загалом творчість нашої письменниці насамперед має сильну емоційно-драматичну складову, що високо оцінюється читачем.

«Ганна Василівна дуже різнопланова в питанні творчості. Вона пише як публіцистичні твори, так і нариси».

«Вона дуже хороша людина. І такі книги, які вона пише, треба читати, читати і читати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вийшла книга про Донбас

Ганна Арсенич-Баран не тільки письменниця, вона і викладач, і громадський діяч, керує хором. Багатогранність і працездатність письменниці вражає.

«Вона така людина, яка може знайти час для всього і на родину часу вистачає. Мабуть, у неї 28 годин на добу», — відзначає Іван Баран, син письменниці.

Сьогодні презентацію чергового творчого досягнення присутні оцінили високо, всі вони обіцяли із задоволенням читати нову книгу.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button