Культура (Вiдео)

У Чернігові ельфи запрошують дітлахів у новорічну країну креативу (Відео)

Зануритися в атмосферу Нового року з усіма відповідними атрибутами – Дід Мороз або Санта Клаус, новорічна ялинка та подарунки. В чернігівському коворкінгу «Простір ідей» створили «Майстерню ельфів», в якій дітлахи під кураторством помічників Діда Мороза можуть відвідати новорічні майстер-класи.

«Зазвичай ельфи – це помічники дідуся, святого Миколая, будь-якого казкового героя. Вони пішли з Європи. І сьогодні ми в ролі ельфів допомагаємо дітям на майстер-класі», — Вікторія, «ельф».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Таємний» Санта привітає з Різдвяними святами діток з особливими потребами

«Ми проводимо з дітьми різні майстер-класи. Сьогодні ми будемо робити чобіток, у який потім святий Миколай покладе подарунки», — Катерина, «ельф».

Дітлахи, які прийшли на майстер-клас, діляться обізнаністю про новорічного персонажа, що сьогодні запросив їх у гості.

«Помічники Діда Мороза. Вони роблять іграшки», — Євгенія.

«Це помічники Діда Мороза», — Мілана.

«У мене дуже діти допитливі, вони люблять дізнаватись про щось нове, тому я завжди вожу на різноманітні заходи», — Марина, мама дітей, які відвідали «Майстерню ельфів».

Свою роботу «Майстерня ельфів» розпочала 7 грудня, планують постійно проводити заходи до 15 січня, якщо не завадить карантин. Майстер-класи в середньому тривають одну годину. У зв’язку з пандемією обмежена кількість присутніх осіб, зазвичай від 3 до 7 дітей, віком 3 – 10 років.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button