Культура (Вiдео)

Зірка Нью-Йоркського бродвею Бремнер Даті розповів про «Кабаре» у Чернігові (Відео)

Американський актор і зірка Нью-Йоркського бродвею Бремнер Даті в ексклюзивному інерв’ю ЧЕline  розказав про виставу «Кабаре», яку зіграв на сцені Чернігівського драм театру.

 — Це реальна історія? Це пов’язано з Німеччиною? Так?

 —Ця історія на реальних подіях. Це трапилося в театрі в Німеччині, він називався «Ельдорадо Кабаре». Це саме те кабере де були вистави Мерлін Дітріх і багатьох інших відомих кабаре-перфоманс.

У 1939 році – рік подій мого шоу,  Гітлер захопив владу в Німеччині. Проте, він не мав достатньо сили, щоб атакувати усіх, кого хотів. Та в нього вистачало сили, щоб атакувати акторів, виконавців і митців.

-Що ви думаєте про Україну і про ситуацію в Україні?

-Перед тим як я сюди приїхав, я знав дуже мало. Тому що більша частина новин про революцію на Заході губляться. Але мої друзі, мої українські друзі, вже пояснили мені ситуацію і вона здається дуже важкою і складною.

Отже, мимоволі вистава «Кабаре» проводить паралелі із сьогоденням українців. Утім, містер Даті  так само і розвінчав стереотипність виразу «добре там де нас нема». Адже розказав про здавалося б таке «недосяжне і блискуче» уособлення «американської мрії».

— Голлівуд – це дуже чудукувате місце. Якщо ти хочеш грати у фільмах, в американських фільмах  — їдеш у Голлівуд. Якщо ти хочеш грати в театрі –  їдеш в Нью-Йорк. Нью – Йорк весь про театр …

І коли ти їдеш в Голівуд, то маєш бути дуже красивим і дуже талановитим для фільмів . Хоча ні. Не стільки талановитим, скільки красивим  — дуже, дуже-дуже красивим.

-Секрети акторської майстерності і поради початківцям, пан Бремнер не оминув також.

 — Іноді ти використовуєш систему Станіславського і думаєш про зміст. А іноді ти просто прикидаєшся. Ти повинен всього-на-всього прикидатись на сцені. Я думаю, що ти просто повинен бути ….

Ти повинен дарувати людям усмішки або сльози  — ти повинен використовувати все, що ти можеш – і не важливо, що саме.

Ще статті по темі

Back to top button