Політика (відео)

«Гроші в наших людей лежать під ногами», – Сергій Ременець іде в депутати від команди «Нашого краю» (Відео)

Команда «Нашого краю» в Чернігівській області представлена господарниками, людьми, які вміють створювати та розвивати.

«Швейне виробництво. Ми шиємо та продаємо спецодяг і спецвзуття, засоби захисту. Також у мене є невелике фермерське господарство»,- Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, власник бренду спецодягу «Спецназ».

Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, знає, як із депресивних сіл і селищ зробити перспективні громади.

«Гроші в наших людей у селі лежать під ногами. І моє завдання як обласного депутата показати, де їх можна брати. А куди їх витрачати – вони вже вирішать самі»,- Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, власник бренду спецодягу «Спецназ».

Підприємництво, виробництво – це нові робочі місця та податки на розвиток інфраструктури. Наразі сам Сергій Ременець розглядає можливість перенесення свого виробництва з Чернігова.

«У мене є план – перенести своє підприємство в Іванівську ОТГ. У мене працюють 160 осіб. Усі податки, які сплачує моє підприємство, йтимуть в Іванівську ОТГ»,- Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, власник бренду спецодягу «Спецназ».

Важливий аспект розвитку – це контроль за використанням майна громади.

«Треба провести інвентаризацію всіх земель і лісів, які належать громадам. Друге – провести інвентаризацію майна, яке належить громаді. Підняти всі договори і подивитися, хто за них платить і хто не платить. Скільки платить»,- Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, власник бренду спецодягу «Спецназ».

«Це дасть можливість наповнювати бюджет громад»,- Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, власник бренду спецодягу «Спецназ».

Сергій Ременець планує залучати грантові кошти від держави та з-за кордону. Розглядається можливість реконструкції водогонів.

«Майже в усіх населених пунктах спостерігається проблема відсутності питної води. Є грант ДФРР і ЄБРР на прокладення водогонів»,- Сергій Ременець, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради, власник бренду спецодягу «Спецназ».

Наразі проєкт на 17 мільйонів гривень із навчання та забезпечення обладнанням працівників Іванівської громади, який ініціювала команда Сергія Ременця, за крок до перемоги.

Вибираючи господарників і професіоналів сьогодні, ми вибираємо нове життя для нас.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button