Політика (відео)

Людмила Давиденко відстоюватиме продовження медичної реформи (Відео)

*Актуально

Кандидат у народні депутати України Людмила Давиденко під час зустрічей з людьми акцентувала на незавершеності медичної реформи.

«Будемо відстоювати продовження медичної реформи, але не в тому вигляді, в якому вона до нас доходить. Будемо контролювати ті кошти, що закладаються на фінансування сільської медицини», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Збереження ФАПів та амбулаторій, доступність «швидкої» допомоги, достойна заробітна плата фельдшерам, молодшому медичному персоналу. Все це і багато чого іншого вкрай необхідно для адаптації реформи до реалій сільської місцевості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко знає, як залучити гроші на розвиток громад (Відео)

Людмила Давиденко балотується до Верховної Ради за округом, у якому двічі перемагав її трагічно загиблий чоловік Валерій Давиденко.

«Закінчити ті справи, які Валерій Миколайович запланував зробити за свою депутатську каденцію і просто фізично не зміг цього зробити через те, що його не стало», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му  виборчому округу.

Як і її чоловік, Людмила Давиденко обіцяє бути по-справжньому «народним» депутатом.

«Ви знаєте, 180 сіл входять до території 208-го округу. Це дуже багато, але Валерія Миколайовича пам’ятають і знають скрізь», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му  виборчому округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко ініціюватиме проведення інвентаризації майна громад (Відео)

Людмилу Давиденко підтримують і аграрії Чернігівщини. Адже саме в ній бачать людину, яка представлятиме інтереси трударів села у Верховній Раді.

«Ми от на Всеукраїнській аграрній раді прийняли рішення, що коли будуть вибори до Верховної Ради, то ми прийдемо до вас, до людей, зі своїм кандидатом. Кандидатом від людей. Тим, хто переживати за всіх нас. Низько вам уклонимося і попросимо – підтримайте цих людей», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Під час зустрічей із громадами Чернігівського, Куликівського та Менського районів нотку патріотизму вносили виступи гурту «Смоляни».

Сьогодні Людмила Давиденко має значну підтримку серед жителів 208-го округу, оскільки виключно в ній люди вбачають продовження роботи Валерія Миколайовича.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button