Політика (відео)

Михайло-Коцюбинська громада продемонструвала єдність голови і депутатського корпусу (Відео)

Продовження першої сесії Михайло-Коцюбинської громади показало, що, попри політичне забарвлення, обрані громадою повинні і можуть об’єднуватися для спільної роботи.

«Продовжується перша сесія. Вона відбувається злагоджено, конструктивно. Це означає, що та команда, яка зайшла в Михайло-Коцюбинську громаду, налаштована на роботу, вирішення питань проблемних»,- Юрій Музика, депутат Чернігівської обласної ради («Наш край»).

Стартувала сесія з обрання секретаря ради, кандидатуру якого висунула депутатська більшість, вона була підтримана головою та рештою депутатів. У голосуванні не було жодного «проти».

«Заслухавши повідомлення лічильної комісії селищної ради про результати таємного голосування з виборів секретаря ради. Обрати секретарем Михайло-Коцюбинської селищної ради 8 скликання Нємченко Тамару Володимирівну»,- Ніна Ворох, голова Михайло-Коцюбинської селищної ради.

«Нам із вами працювати цілих 5 років дружною командою, я вам всім вдячна, тому працюємо далі гуртом»,- Тамара Нємченко, секретар Михайло-Коцюбинської селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остерська громада сформувала більшість і визначила курс на конструктивну роботу (Відео)

Далі депутати одностайно підтримали кандидатуру селищної голови на посаду першого заступника. Нам став Олександр Балабушка.

«У Чернігівському районі я не нова людина. В Михайло-Коцюбинській громаді я працюю з 2005-го року. 5 років працював заступником директора чернігівського райагролісгоспу і 6 років – директором. Тому обіцяю працювати чесно, порядно для нашої Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади»,- Олександр Балабушка, перший заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної громади.

Загалом на сесії було майже 30 питань, які практично одностайно підтримували всі депутати.

«Дійшли до взаєморозуміння. Працюємо в штатному режимі. Рішення приймаються. Я думаю, працювати будемо конструктивно і надалі»,- Наталія Косовець, депутат Михайло-Коцюбинської селищної ради («Наш край»).

«Усі депутати та голова громади налаштовані на конструктивну роботу і в подальшому працювати для розвитку громади. Я як обласний депутат підтримуватиму їх у їхній роботі»,- Олександр Демиденко, депутат Чернігівської обласної ради («Наш край»).

Тож Михайло-Коцюбинське стало ще однією громадою, де після виборів було знайдено консенсус і «робочу» більшість, яка працюватиме на благо людей найближчі п’ять років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button