Політика (відео)

На зустрічі з Микитасем у людей вимагали паспортні дані (Відео)

Штовханина і довжелезна черга. У філармонію запускали за паспортами і списками.

Так один з кандидатів у нардепи по 206 округу запрошував виборців на свою зустріч.

Люди кажуть, без паспорту всередину не зайдеш. На вході міцні охоронці,  які нервово оглядаються навколо. Поряд чергує поліція, аби народ не потрапив під колеса автівок.

Захід присвячений висуванню Максима Микитася кандидатом по 206 округу.

Серед організаторів журналісти помічають близьких людей нинішнього мера,  що нині обіймають посади у мерії. При реєстрації записують паспортні дані і кожному одягають браслет, що є своєрідним пропуском до зали. Сам захід проходить доволі швидко. Представники кількох громадських організацій усіляко розхвалюють пана Микитася.

У своєму виступі сам Максим Микитась розкритикував владу за ситуацію в області.

— Болісно відчувати наскільки Чернігівщина у некращому стані», — голова благодійного фонду «Поліський оберіг» Миксим Микитась.

Тому пообіцяв зробити область мальовничою і розвиненою. Після пафосної промови у людей спитали чи хочуть вони висунути Микитася кандидатом у нардепи. На що зала відреагувала доволі мляво.

Та все ж Микитася таки висунули кандидатом. Напередодні у Чернігові очевидці зафіксували роздачу продуктових пакетів від імені Максима Микитася, яка відбувалася в обласному драмтеатрі.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Я надеюсь что никто в здравом уме не проголусет за єтого одиозного зайстройщика киева , хотя если вспомнить выборы мера то вполне понтяно чиью схему подобрал микитась , обычная схема подкупа за которую как обычно ему ничего не будет, да и мужики охранники показывают истенное лицо микитася, лицо быдла которому срать на народ

  2. Что за бред?! Микитась анонсировал свое желание стать кандидато м в своей манере: быки на входе, паспортные данные, громкие речи… Не понимаю, кого он хочет обмануть? Микитась абсолютно чужой для Чернигова персонаж! Все, что знают о нем люди — что он готов на все ради победы, даже на нарушение законов, как он и привык вести свои дела…((((

  3. Что больше всего раздражает, так это показушное недовольство работой мэра и его команды. Все знают, что Атрошенко с Микитасем за одно. Та мэр его сам в этот округ привел! Атрошенко рассчитывает защитить Микитася мандатом от уголовного преследования за их совместные незаконные застройки в Киеве!

Back to top button