Політика (відео)

Партія «НАШ КРАЙ» активно працює на благо мешканців Прилуччини (Відео)

*Актуально

Політична сила «НАШ КРАЙ» на Прилуччині допомагає людям вирішувати їхні нагальні проблеми.

«З 9-ї до 13-ї години ми приймаємо громадян. Громадяни звертаються сюди з різними питаннями. Найактуальніше питання – це надання матеріальної допомоги на лікування. Також питання щодо субсидій. Якщо з Прилуцького району приїздить населення, то багато невирішених питань юридичних. Допомагаємо писати звернення, заяви до органів місцевого самоврядування. Вирішуємо питання із комунікації жителів району з органами місцевого самоврядування»,- Лідія Шевченко, керівник громадської приймальні депутата Верховної Ради Бориса Приходька, голова фракції ПП «НАШ КРАЙ» Прилуцької районної ради.

Наразі «НАШ КРАЙ» Прилуччини звернувся до голови районної ради з проханням скликати позачергову сесію, аби вирішити питання з тарифами.

«Зареєстроване це звернення і внесене до порядку денного. 27 січня буде сесія, на якій прийматимемо рішення про звернення до Президента та Прем´єр-міністра України «Про недопущення підняття тарифів на тепло та енергоносії»,- Лідія Шевченко, керівник громадської приймальні депутата Верховної Ради Бориса Приходька, голова фракції ПП «НАШ КРАЙ» Прилуцької районної ради.

У міській раді партія ще з 2015 року вирішує питання благоустрою Прилук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У період пандемії підвищувати тарифи – неприпустимо

«За попередні п’ять років з моєї ініціативи відбулося покриття ґрунтових доріг, облаштування вторинним матеріалом, це як асфальтується дорога, знімається верхній шар асфальту. І саме цією крихтою асфальтною почали покривати, і не просто засипати, ямковий ремонт робити, а облаштовувати по 100-200 метрів із попередньою підготовкою. Облаштування виїздів і в´їздів, щоб бруд із ґрунтових доріг не йшов на магістральні вулиці»,- Володимир Назім, депутат Прилуцької міської ради (ПП «НАШ КРАЙ»).

Політична сила реалізовує чимало проєктів, які повинні розвивати об´єднані громади Прилуччини

«Проєкти з освітлення зроблено, проєкти з очищення вулиць. У нас ініційовані проєкти з очищення вулиць, узбіч. У зв´язку з земельною реформою планується створення на базі нашої громади землями запасу, організувати щось на кшталт комунального підприємства. Щоб ми обробляли самостійно, щоб ці гроші йшли в громаду»,- Юрій Холод, голова фракції ПП «НАШ КРАЙ» у Сухополов´янській сільській раді.

Також представники «НАШОГО КРАЮ» реалізовують програми народного депутата України Бориса Приходька. Вони насамперед стосуються медицини та освіти.

«Виділені ноутбуки школам. Ладанській музичній школі ми дали, будинкам культури. Поповнюємо бібліотечні фонди бібліотек. Надана допомога лікарням у період коронавірусу. Борис Вікторович забезпечує витратними матеріалами, антибіотиками. Прилуцькій районній лікарні виділено 2,4 мільйони для ремонту хірургічного відділення»,- Лідія Шевченко, керівник громадської приймальні депутата Верховної Ради Бориса Приходька, голова фракції ПП «НАШ КРАЙ» Прилуцької районної ради.

За підтримки народного депутата виділено кошти на ремонт даху в Линовицькій школі, зроблено вуличне освітлення в Ладанській громаді. Представники «НАШОГО КРАЮ» постійно співпрацюють із населенням і готові сприяти у вирішенні актуальних для людей питань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button