Політика (відео)

Перспективний табір для дітей: Ігор Романенко проінспектував городнянську «Полісяночку» (Відео)

*Актуально

Кандидат у народні депутати України Ігор Романенко завітав до дитячого табору «Полісяночка», що в Городні. Раніше цей заклад майже не функціонував, але завдяки зусиллям фракції «Наш край» у Городянській міській раді, яку й очолює Ігор Романенко, вдалося відновити роботу табору.

«Жуже важливо, що ми зберегли чи відновили навіть роботу дитячого табору, адже ми розуміємо, що дозвілля дітей… зокрема в літній період часу, коли батьки на роботі, дітям треба забезпечити можливість десь відпочивати, десь бути, навчатись», — розповів кандидат у народні депутати України від 207-го округу («Наш край») Ігор Романенко.

Тепер тут планують організувати роботу закладу так, щоб мати можливість приймати дітей цілий рік.

«Це було тільки на два місяці на оздоровлення, і це було нерозумно, бо ми ремонтували на два місяці, потім закривали. 10 місяців воно стояло, руйнувалося. То цей табір буде опалюватися, щоб узимку могли приїхати діти з сіл на змагання, залишитись тут. Усе буде діяти постійно», — зазначає міський голова Городні Андрій Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернути паї та налагодити транспортне сполучення: Ігор Романенко відвідав Новгород-Сіверський

У «Полісяночці» створені всі умови для всебічного розвитку дітей. Малеча регулярно відвідує екскурсії та тематичні прогулянки. А педагоги закладу приділяють особливу увагу моральному та патріотичному вихованню. Також у таборі постійно проводять різноманітні спортивні заходи. Зараз тут відпочивають понад шістдесят дітей, серед яких обдарована малеча та діти учасників АТО. Таке дозвілля обрав для своєї доньки і кандидат у депутати Верховної Ради Ігор Романенко.

— Подобається в Городні? Класно в «Полісяночці»? Бачите, діти депутатів відпочивають на Мальдівах, а наші дітки відпочивають у Городні, в таборі «Полісяночка».

Ще статті по темі

Back to top button