ProСпорт

Бій за першість: у Бахмачі відбувся поєдинок лідерів аматорського футболу (Відео)

Футбольні баталії розгорнулися у суботу на стадіоні «Колос» у Бахмачі. Саме тут проходив чемпіонат першості України серед аматорських команд. Місцевий клуб «Агродім» приймав на своєму полі достойного суперника, а саме – команду «Вікторія» з Миколаївки, що на Сумщині, яка стала переможцем тогорічного чемпiонату Украïни з аматорського футболу.

На початку гри господарі поля повністю контролювали м’яч і тримали оборону. Та вже на 20-й хвилині Фортуна повернулася обличчям до «Вікторії», яка забила перший гол у ворота суперника. Така ж тенденція протрималася до кінця гри, що призвело до поразки «Агродому», яка перервала безпрограшну серію ігор бахмачан уже протягом чотирьох турів.

«Ми грали проти минулорічного чемпіона, проти «Вікторії», команда, в якій грають дуже досвідчені футболісти, але це не знімає з нас вини, що ми провели дуже слабкий матч, і перед нашими вболівальниками, ми привчили їх, що завжди даємо бій, але сьогодні не наш день. Дуже незадоволений грою. Будемо розбирати всі свої помилки, будемо розбирати, чому так сталося. А плани на майбутнє – вигравати, радувати вболівальників», — говорить Микола Тищенко, тренер ФК «Агродім».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіону області ФК «Агродім» вручили золоті медалі

«Хороший матч, серйозно готувалися. Команда теж у лідерській групі, тому налаштовувались на виїзді на важку гру. Така бійцівська команда, доволі добротна, команда, яка хоче грати в футбол. Команда, яка небагато забиває, але яка дуже мало пропускає, тому простої гри ми тут очікували, але загалом так і вийшло», — зазначає Артем Родіонов, головний тренер ФК «Вікторія».

Поєдинок закінчився рахунком 3:0 на користь «Вікторії». Та вболівальники «Агродому» не втрачають оптимізму та переконані, що їхня улюблена команда найкраща.

«Все життя ми переживаємо за «Агродім». Я там працював і мої наставники працюють там, і наші діти грають у цій команді в футбол».

««Агродім» непереможний. Це наша команда рідна. Ми любимо її, поважаємо і все».

Народний депутат України Валерій Давиденко постійно підтримує спорт та опікується бахмацькою командою. Насамперед це робиться для того, аби долучити молодь до здорового способу життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон області – бахмацький ФК «Агродім» зіграє в аматорській лізі України

«Дозвілля молоді має проходити не в кафе, не в якихось закладах харчування, ми знаємо, які це можуть бути заклади харчування, а займатися спортом на спортивному полі і так далі. І тому Валерій Миколайович підтримує команду, любить спорт, любить футбол. І йому це приносить задоволення, коли трибуни повні людей, які вболівають за спорт, а молодь займається фізичною культурою та спортом», — наголошує Володимир Мельник, помічник народного депутата України Валерія Давиденка.

«Подивіться, що нам зробив Валерій Миколайович – накриття. Простому районному центру. У Чернігівській області не кожен може таким похвалитись. Накриття нам Валерій Миколайович зробив, зробив нам таку команду, якої не було ніколи. Ми ж раніше на район, на область, а тепер ми – на аматорську лігу України. А сьогодні ми зустрічаємось із чемпіоном аматорської ліги. Ви розумієте, наскільки ми далеко пішли завдяки допомозі Валерія Миколайовича», — відзначає Володимир, житель Бахмача, вболівальник.

Після завершення футбольного змагання за трибунами на вболівальників чекали смаколики від народного депутата Украïни Валерiя Давиденка. Просто неба всіх присутніх пригощали шурпою та шашликами.

Журналіст: Ольга Лазун

Оператор: Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button