ProСпорт

Чернігівці відсвяткували Міжнародний Олімпійський день (Відео)

Прихильники здорового способу життя та видатні спортсмени Чернігівщини зібралися на стадіоні Гагаріна, щоб відзначити традиційний Олімпійський день.

Цьогорічне спортивне свято присвячене найголовнішій спортивній події року – ХХХІ Олімпійським іграм в Ріо-де-Жанейро.

«Сьогодні на це свято приїхали майже всі райони і міста нашої області. Змагання проводяться з шести видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки, перетягування канату на чолі з головами райдержадміністрації», — розповів командуючий святковим парадом, заслужений тренер України Петро Лобас.

Юні спортсмени і усі бажаючі виконали «олімпійську розминку» та пробіжку. Крім того,  вихованці фізкультурно-спортивних товариств продемонстрували показові виступи з боксу, футболу, боротьби та інших видів спорту.

Чернігівщина знана своїми спортсменами, які прославляють Україну на міжнародних змаганнях. Для цього потрібен не один рік, щоб виховати справжніх Олімпійських чемпіонів.

«Якщо у нас буде масовий спорт, тоді ми зможемо виховувати чемпіонів з будь-яких видів спорту», — наголосив голова ФСТ «Україна» в Чернігівській області Андрій Кужельний.

Олімпійський день став гарною традицією у нашому місті і стає дедалі популярнішим серед чернігівців, які щороку долучаються до цього спортивного свята.

Ще статті по темі

Back to top button