Спорт (Відео)

До Чернігова приїхали кращі молоді боксери Чернігівщини (Відео)

У Чернігові стартував базовий чемпіонат області з боксу, що дасть змогу відібрати кращих із кращих на Чернігівщині з цього виду спорту.

«Це ми проводимо щорічний чемпіонат області в усіх вікових групах і вагових категоріях серед хлопців і дівчат. Понад 120 учасників заявлено на чемпіонат області»,- Євген Артюх, президент Чернігівської обласної організації федерації боксу України.

Захід має на меті виявити сильніших і сформувати команду, яка представлятиме Чернігівську область на чемпіонатах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Село, в якому люди живуть і радіють: реалії Прогресу

«Такі заходи дуже важливі для області, тому що безпосередньо на таких чемпіонатах ми формуємо той резерв, формуємо ті команди молодих спортсменів, які представляють Україну на міжнародному рівні. Тому важливе проведення таких обласних чемпіонатів, які є відбірковими до високих чемпіонатів»,- Андрій Шемець, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Тренери, які готували бійців до змагань, відзначають великий потенціал учасників. Зокрема, про наші перспективи говорить і тренер одного з найіменитіших бійців із Чернігівщини Дмитра Митрофанова.

«Також у нас молоді спортсмени представляють Чернігівщину в олімпійському боксі. Це Данило Жосан, Денис Песоцький, Андрій Тимошенко. Дівчата дуже потужні у нас – Вероніка Корець, вона зараз стала чемпіонкою України, майстер спорту»,- Андрій Корець, тренер із боксу.

Загалом учасниками змагань є боксери з 2009 року народження та старші. Триватиме ж сам турнір три дні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button