Спорт (Відео)

«Це моє друге життя»: в Чернігові провели турнір, присвячений ветеранам боксу (Відео)

В Олімпійському навчально-спортивному центрі «Чернігів» відбувається традиційний щорічний турнір, присвячений ветеранам чернігівського боксу. Молоде покоління демонструє рівень місцевих боксерських традицій, пам’ятаючи заслуги тих, із кого все починалося.

«Сьогодні ми проводимо 26-й традиційний всеукраїнський турнір, присвячений ветеранам чернігівського боксу. Спадщина ветеранів чернігівського боксу відходить на багато десятиліть по тому, коли вони захищали не тільки нашу область, але й виступали на всеукраїнських і всесвітніх змаганнях. Ветерани боксу передають цю спадщину, свої вміння, свій досвід юним боксерам»,- Юрій Хоменко, віцепрезидент Чернігівського клубу ветеранів боксу, співорганізатор заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяче новосілля: в громаді на Чернігівщині готують дитсадок до відкриття (Фото)

«Вони зробили великий внесок у розвиток чернігівського боксу, вони започатковували… і ми, нащадки, повинні це цінувати і пам’ятати»,- Євген Артюх, президент Чернігівської обласної організації федерації боксу України.

Ветерани з хвилюванням у голосі згадують боксерську юність і зазначають, наскільки важливим у їхньому житті є цей вид спорту.

«Це моє друге життя. Бокс – це такий вид спорту, у якому людина дисциплінується, повинна ухвалювати швидко рішення та бути завжди справедливою. Оце для мене бокс»,- Михайло Єзута, чернігівець, ветеран боксу, чемпіон Росії 1968 року.

Загалом у турнірі представлені боксери в усіх вагових категоріях. Участь у змаганнях беруть 60 учасників із Київщини та Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button