Суспільство (відео)

Афоризми від Атрошенка: нова нарада і новий сленг-тренінг для підлеглих (Відео)

— Не намагайтеся впихнути те, що не впихається.

Проте зранку у вівторок це зробити вдалося. 4 години витратили мер і вся чиновницька рать разом із журналістами на наради, які почалися о 7-й ранку, а закінчились об 11-й. Було все – доповіді, роздуми, обговорення найдрібніших питань, яке доводилось слухати всім. Мер роздавав вказівки і доручення навсібіч.

— Якщо це гаражі інвалідів, попросіть їх переставити.

«Далі доручення письмове», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Окремо мер наголосив на необхідності цивілізованого реагування на скарги громадян. Для цього запросив для доповіді керівницю кол-центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вартість проїзду може зрости

«Нам треба переходити на цивілізовану форму аналізу термінів реагування на скарги громадян», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

«Кол-центр приймає звернення від мешканців міста в телефонному режимі на гарячу лінію через єдину багатоканальну лінію», — Оксана Дубровна, керівник чернігівського кол-центру.

Після доповіді мера розгнівало те, що великі підприємства не допомогли постраждалим від потопу.

«От ми маємо великі потужні підприємства. Я не хочу їх перераховувати – це і мобільний зв’язок, і виробники слабо- і сильноалкогольних напоїв. Ніхто не запропонував 100 гривень допомоги. 100 гривень», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі в міськраді знову підняли тему збільшення вартості проїзду. Перевізники надали свої розрахунки.

«Розрахунки досить неоднакові, нефахові, надані від 7 грн до 9.80 грн за одну поїздку», — Людмила Максименко, начальник управління економічного розвитку.

Проте влада запевнила, що дорожче п’яти гривень за поїздку не буде. Також серед важливого заслухали доповіді стосовно підготовки до опалювального сезону. Мер казав, щоб до холодів робили побільше ремонтів, а ТЕЦ з «Облтеплокомуненерго» хвалилися, хто більше вклав грошей у свої мережі.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А Основа, Шбу, 14. Асфалььтносмывные заводы, сенатор, полесье тц, и тд и тп много Людям Дали?

  2. Шбу14 заметил сегодня и в Новоселовке? Кроме города нельзя упускать и лакомые куски области, района! Царееек ау… 10 школа у кого?

Back to top button