Суспільство (відео)

Альохін не втікав – рахував правопорушення (Відео)

Едуард Альохін не тікав до Білорусі. Під час виборів він був на дільниці, рахував правопорушення і контролював роботу своїх колег. Понад 70 порушень виборчого законодавства внесли до єдиного реєстру та відкрили кримінальні провадження. Свою оцінку головний поліціянт області висловив журналістам під час прес-конференції.

«Якщо загалом оцінювати роботу поліції, то я можу сказати, що я відзначив би позитивно. Останні вибори, як показує практика, серед багатьох виборів, проведених у нас. Хочу відзначити роботу в сенсі запобігання правопорушенням», — начальник ГУНП у Чернігівській області Едуард Альохін.

Цьогоріч на проміжних виборах у 206-му окрузі заважали спостерігачам і журналістам, підкуповували виборців і підробляли документи, але не билися , а це значний прорив до цивілізованого волевиявлення, — переконує представник громадської мережі ОПОРА

«Ми можемо констатувати, що діяльність правоохоронних органів сприяла тому, що вибори пройшли без застосування фізичного насилля і перешкоджання волевиявленню виборців», — координатор громадського спостереження ГМ «ОПОРА» Святослав Бабіля.

Довести кримінальні провадження до логічного завершення журналістам пообіцяв начальник поліції області. Мовляв, усі схеми підкуту давно відомі. Нині слідчі займаються цими справами.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Шевцов тоже не убегал во время выборов, зато после стартанул так, что пятки сверкали! Пока выборы не будут проходить честно работу полиции оценить можно только на 2. Сколько подкупа было! А они рассказывают, что видят улучшения к лучшему… Микитась победил нечестно, как и его предшественник Атрошенко, а полиция как и в прошлый раз только и может, что разводить руками и вину на других перекладывать((

Back to top button