Суспільство (відео)

Атракціонів наставили, а про безпеку не подбали: чернігівці про зниклу на пляжі дівчинку (Відео)

Спокійний відпочинок на «Золотому березі» надвечір порушила звістка про зниклу дівчинку. За словами чернігівців, вона була з рідними. Купалася, пірнала. А потім зникла з поля зору дорослих. Відпочивальники першими кинулися у воду в пошуках дівчинки. Покликали місцевих рятувальників, які чергують на пляжі. Та ті, за словами відпочивальників, робили все неквапливо, гаючи дорогоцінний час. Люди нарікають на погану безпеку на пляжі.

-Там яма. Дітям треба акуратніше. Там крутить воду. Так буває у природі

-Приїхав покупатися, а тут така новина. Більше не хочу. Рятувальники не готові. Човен має бути тут. Загородження для дітей на мілководді, бо течія шалена. Набудували тут для відпочинку всього, де можна випити.

Матір зниклої дівчинки в шоковому стані. Біля неї тривалий час чергувала карета швидкої допомоги. З’явилися на пляжі й представники міської влади, керівник міського відділу держслужби з надзвичайних ситуацій, які стежили за діями водолаза. Той прочісував прибережну зону. Про ситуацію владці говорять неохоче.

«Я хочу сказати батькам: бережіть дітей біля води. Вдягайте на них жилети або інші засоби», — керівник «Муніципальної варти» Віталій Хрустицький.

Попри пошуки і трагічну звістку, чимало відпочивальників продовжували купатися, розважатися та пити пиво. Близько сьомої години вечора пошуки водолази припинили.

Журналіст Юрій Михуля

Оператор Михайло Пронін

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Спасатали на пляже — одно название.
    Счас начнут шото делать, а малую уже не вернуть (((

  2. Ну да засуетятся сейчас все. Будут порядок наводить, спасатели будут нормалько дежурить, надеюсь. У нас так всегда, случиться горе, так бегом стараются

  3. Я её знал! Очень хорошая была девочка, очень жаль, что не спасли!!! Виноваты власти, так как простейший пост для спасателей, а это вышка и двух срасателей можно было бы поставить. Это в первую очередь! А что люди которые были рядом, они то не проффесионалы в этом, не смогли найти, не смогли спасти… Это большое горе родным! Это трагедия! Прости нас Юлечка, что не сберегли тебя, прости что ушла совсем юной… Мы будем помнить тебя всегда веселой и доброй.

    1. Так что уже точно известно что девочка утонула?

  4. Это ужасно (((а наши власти никогда не начнутся….им будет всегда мало пока шоке не коснется их семей

  5. Так что уже известно что девочка утонула?

Back to top button