Суспільство (відео)

Атрошенко насварив Масленнікова за «над’якісні» зупинки (Відео)

Після Великодня ранкова мерська нарада розпочалася зі звіту керівника комунального підприємства, яке відповідає за відпочинок містян. Звітували, як і годиться для цього КП, – з відеооглядом і музикою.

«За результатами діяльності в 2017-му році»,Володимир Хольченков, директор КП «Центральний парк культури і відпочинку» ЧМР.

Ідилію в цифрах перервав міський голова, який запідозрив фінансові недостачі. Владислава Атрошенка стурбував невеликий прибуток у роботі ковзанки на Красній площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орден «За тарифну політику»: Атрошенко хоче нагородити «тепловиків»

«Щойно школярі пішли з канікул, виручка одразу стала значно меншою. А квитки як враховуються? Хто відповідає за контроль квитків? – Касир», — Володимир Хольченков, директор КП «Центральний парк культури і відпочинку» ЧМР.

«Усе, що стосується продажу квитків, тільки через касовий апарат», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Далі знову поговорили про повінь, яка насувається на Чернігів. Тепер із її теоретичними наслідками боротимуться на «Золотому пляжі».

«Ну, мабуть, цього року десь тонн 800 було приблизно», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Черговим об’єктом мерської уваги стала робота з підрядниками на багатомільйонних об’єктах реконструкцій у місті. Мер узявся перераховувати огріхи в раніше задекларованих, як дуже якісні, чернігівських обновках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко приплюсував до своїх статків 4 мільйони

«Запитайте у Масленнікова, що означає оцинковка разом із іржею», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Під кінець таки додав ложку меду в свій критичний спіч. Мовляв, усе в руках чернігівців, а зламати можна все.

«Що більше ми розбиваємо, обписуємо, ламаємо, ріжемо, то швидше ми будемо в Європі», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Із важливого на нараді обговорили майбутні перевезення в поминальні дні. В неділю та понеділок для цього обіцяють задіяти близько 200 автобусів, тому на швидке пересування містом, якщо це не кладовище «Яцево», чернігівцям варто не розраховувати.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button