Суспільство (відео)

Атрошенко обізвав ресторан депутатки Осіковської курником у центрі міста (Відео)

Понад три мільйони гривень від земельного податку недоотримав бюджет Чернігова від підприємців і мешканців міста. Комісія з визначення та відшкодування збитків нарахувала по місту аж 78 боржників. На засіданні виконавчого комітету міськради затвердили акти комісії, яка чекатиме деякий час, поки боржники добровільно сплатять нараховані їм суми.

«Ми зараз надішлемо їм листи-повідомлення і вони повинні протягом місяця добровільно сплатити. Якщо вони цього не роблять, ми готуємо відповідні матеріали та передаємо до суду», — наголошує Василь Дмитренко – начальник управління земельних ресурсів.

14 дерев по вул. Самоквасова у сквері «Казка» і 174 дерева – по проспекту Миру, від вул. Лісковицької до Катерининської церкви, визнані такими, що не мають естетичного вигляду, повідомив на засіданні виконкому начальник КП «Зеленбуд» Роман Старіков. Невдовзі зелені насадження спиляють. Згоду на це дали члени виконавчого комітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко забув про своє минуле і засудив «тарифні» мітинги чернігівців

«Будуть висаджені дерева – дуб болотний. Дерева, які спеціально вирощені, відібрані та висаджуються в комі», — розповідає Роман Старіков – начальник КП «Зеленбуд».

Ресторану «Хряк», у якому влітку начебто сталася пожежа, на виконкомі дозволили проводити реконструкцію приміщення. Як вважають чернігівці, пожежа була спланована саме для цього. Адже вже давно помітно, що в ресторані тривають не ремонтні, а будівельні роботи.

«Надавалися управлінням архітектури містобудівні умови на прибудову, на надбудову, на реконструкцію, а тому казати, що роботи ведуться незаконно – я так не стверджував би», — говорить Сергій Калюжний – начальник управління архітектури та містобудування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Чернігова Атрошенко втік від журналістів

Цей заклад харчування пов’язують із депутаткою міськради Наталією Осіковською. Владислав Атрошенко назвав проект архітектора, який спланував прибудову, сюрреалізмом посеред міста.

«Це Осіковська? Так, так. Поки що це все схоже на курник. Якщо є красивий ресторан, то я кажу, що він красивий, якщо це наразі курник і страшно та гидко на нього дивитися, у мене прохання, подивіться, це неподобство якесь. Я не знаю, який там архітектор усе планував, це просто сюрреалізм», — говорить Владислав Атрошенко – Чернігівський міський голова.

Міськвиконком затвердив і список громадян, яким виплатять одноразову матеріальну допомогу за народження дитини. 100 чернігівських сімей отримають по 5 тисяч, 88 сімей – по 10 тисяч на другу дитину, 17 сімей – по 20 тисяч на третю, і двом родинам бюджет виплатить по 30 тисяч за двійню.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Не, он хороший, он в четверке меров, и первый по об.....,:

    Он забыл про все, мы помним и напомним. Да владик, вспомним вместе, а то как то не хорошо то мы вместе то врозь

  2. да Осиковская и Хряк вообще охринели, подпалили сами , теперь всё перестроили и достроили. шляшковцы заднеприводные бля

  3. Заставить снести настройку,вернуть здание в прежний вид!!!!Предлогаю митинг возле Курятника!!!!Поднимаем жопы с дивана и идём под Хряк или Горсовет!!!Как можно плевать на город подлой депутатской рожей

  4. Нельзя не согласиться — курятник он и есть курятник, с какой стороны на него не посмотри. Хотя хозяйка назвала его свинарник (хряк), капельку промахнулась. Вот новый дом мера у парка Хмельницкого — ото архитектура

  5. Да «Сан-сити» не далеко отпрыгнул от курятника. Посреди тротуара построен!!!!

  6. Архитекторам что закажут, то они и делают. Безвкусие. А міський голова пусть посмотрит на свои фонтаны — такой же сюрреализм.

Back to top button