Суспільство (відео)

Атрошенко-втікач, сварки чиновників і комунальне збіговисько: ранкові афоризми від мера Чернігова (Відео)

Ранкова нарада міського голови розпочалась зі скандалу. До зали завітали представники молодіжних громадських організацій, обурені намаганням мера створити кишенькову молодіжну раду.

— Що ви тут робите зараз?

-У нас ходіння, бродіння. Шановна громадо, Владиславе Анатолійовичу, буквально п’ять хвилин вислухайте нас.

– Ми наради перетворюємо на балаган. Збирайтесь тут, поговоріть, я пішов.

Приклад із головнокомандувача взяв увесь чиновницький апарат, дружно покинувши залу перед представниками молодого покоління.

— Мер не захотів нас слухати, бачити. От ми прийшли, щоб він нас побачив.

— Просто шок від поведінки мера.

Коли представники громади міста пішли, знайшлося, що сказати, й у міського голови.

— Ну, з вулиці заскочив і щось там собі каже в мікрофон.

— Люди з певною специфікою психічною. Я так толерантно.

«У демократичних країнах водометами змили тих, хто не за регламентом», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі все пішло за сценарієм. Три години безперервної наради про все. Почали з доповіді керівника управління адміністративних послуг, яку мер високо оцінив.

«Не є секретом, що надання якісних послуг – є одним із основних завдань», — Микола Овсяник, начальник управління адміністративних послуг.

«Ніхто нічого не заносить. Гроші там ніякі не ходять, нічого», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

 

У процесі доповіді градоначальник побачив додаткові джерела для отримання фінансів, а саме: сервісний центр Міністерства внутрішніх справ, повноваження якого захотів розділити з місцевим ЦНАПом.

«Приблизно ресурс який це. – Десь 1 мільйон гривень на місяць. – Ну і все, поборемося за нього. А чого? Не повинно ж МВС лобіювати одну структуру», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі ціла рубрика афоризмів із позначкою «Зроблено в Чернігові», вони час від часу виникали в ході обговорення чистоти міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко хоче ввести акредитацію і лякає неугодних водометами

— Якби ви ходили ногами, такого не було б.

«Я підлості стосовно тебе не чинив. Тож давай відплачуй. Це жорстка така пісочниця. А це лавочки. Йо-ма-йо. Романе Старіков, ви мені обіцяли прибрати пень… величезний», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Емоційний початок наради і гострі слова мера передалися й чиновникам, які затіяли сварку прямісінько в залі. Вгамовувати словесну перепалку Ярослава Куца і Романа Старікова довелося їхньому керівнику.

«Коли ви там щось полаялись , один одному пакостите за моєю спиною і я цього не бачу», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

І насамкінець про ще одне крилате словосполучення, автором якого є вже не Владислав Атрошенко, але саме він активно взявся його популяризувати.

«Саме цей засіб масової інформації, який, до речі, вас усіх назвав комунальним збіговиськом. От усі ви тут – комунальне збіговисько», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

На цій же нараді мер самостійно двічі охрестив так своїх підлеглих і соратників.

«От він на це комунальне збіговисько прийшов», Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

«Для чого в нас збирається ось це комунальне збіговисько?», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. =– Ми наради перетворюємо на балаган. Збирайтесь тут, поговоріть, я пішов. Приклад із головнокомандувача взяв увесь чиновницький апарат, дружно покинувши залу перед представниками молодого покоління=
    Правильное поведение властей. «Активисты» совсем оборзели от безделья.

Back to top button