Суспільство (відео)

Аукціон для допомоги ЗСУ: в «Інтермеццо» продають вироби хенд-мейд (Відео)

Допомога стала щоденним ритуалом кожного українця: ми донатимо на ЗСУ, збираємо рекордні суми за лічені дні, віддаємо останнє тим, хто цього потребує. Способів допомогти – безліч. Один із них – купити виріб, а кошти, виручені з продажу, підуть на допомогу ЗСУ. Такий спосіб допомоги практикують у культурному центрі «Інтермеццо».

«Оці ляльки приніс чоловік Ширемири Неоніли Петрівни, це вже жіночка в солідному віці, вона шиє вручну ці лялечки. Ми їх продаємо, але ось три віддала на благодійність, на продаж, на допомогу Збройним Силам», — Любов Ріпа – волонтерка.

Та, окрім ляльок, на цьому аукціоні є ще чимало цікавих позицій, кожна з них – унікальна.

«Так, у нас ще була презентація в суботу, яку читав Вадим Денисенко, от він теж подарував ці книжки. Хто придбає – гроші підуть на Збройні Сили», — Любов Ріпа – волонтерка.

За словами організаторки, ярмарок користується попитом серед жителів і гостей міста. А за кожну покупку або донат у скриньку покупець отримує патріотичну фенечку.

Ціни на вироби фіксовані та різнорівневі. Тому без проблем можна знайти товар, який підійде вам за ціновою політикою.

Допомога може та має бути різною. Тому якщо ви щось придивилися – завітайте до «Інтермеццо» та підберіть це для себе. І таким чином ви допоможете нашим захисникам.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button