Суспільство (відео)

Басейн по вулиці Рокоссовського невдовзі відновить свою роботу (Відео)

Єдиний у місті дитячий басейн при дитячій поліклініці, що по вулиці Рокоссовського, невдовзі відновить свою роботу. Чернігівських батьків стурбувала тривала перерва у його роботі.

«Ходимо від народження з дитиною, і мій синочок задоволений. І від моменту, коли закрився басейн, він питає, коли відкриється басейн», — Юлія Радич, чернігівка.

Вимушений простій керівництво закладу пов’язує з ремонтними роботами в каналізації, загалом у закладі. Вони потребували перекриття води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медреформа в дитячій поліклініці Чернігова: басейн тепер платний

«Буде працювати і повинен працювати. Це басейн для дітей міста Чернігова. На сьогодні басейн на профілактичному ремонті майже третій місяць, оскільки ми проводили зміни в каналізації для лабораторії. Там були дуже застарілі каналізаційні системи, що не ремонтувалися майже 30 років», — Людмила Овсієнко, генеральний директор КНП «Сімейна поліклініка» ЧМР.

Відновити надання послуг із водних процедур малечі обіцяють уже в середині жовтня, після закінчення налаштування роботи газових котлів. Також після запуску системи знадобиться певний час, щоб прогріти приміщення.

«Із жовтня, десь із 15 жовтня, щойно відбудеться запуск газової котельні… ми все прогріємо, ви бачите, що тут прохолодно, і коли опалення буде налаштовано, запрацює наш басейн», — Людмила Овсієнко, генеральний директор КНП «Сімейна поліклініка» ЧМР.

За словами батьків, на сьогодні цей басейн – єдиний у місті, що забезпечує комфортну температуру для водних процедур саме найменших відвідувачів.

«Вода, наприклад, у басейні «Малятко», в якому ми займаємося, вона адаптована для діток, там 30 градусів плюс. А в басейні «Авангард» – 24 градуси, тобто це вода для дорослої людини», — Юлія Радич, чернігівка.

Загалом у басейні планують надавати безкоштовні послуги для дітей із інвалідністю, що потребують лікування, для решти відвідувачів, зокрема дітей, в умовах медичної реформи буде затверджено тариф для відвідин басейну без лікувальної мети.

Журналісти — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button