Суспільство (відео)

Батьки загиблого підлітка з Прилук не визнають результатів експертизи, хочуть провести ексгумацію (Відео)

Батьки загиблого підлітка з Прилук Чернігівської області Дениса Чаленка не визнають результатів київської експертизи.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Так, на пресконференції в Прилуках батьки загиблого підлітка заявили, що зроблять ексгумацію сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть підлітка у Прилуках: стали відомі результати судово-медичної експертизи (Відео)

За версією поліції, їхній син міг впасти і вбитися сам. У його крові до того ж знайшли сліди алкоголю. Тоді як слідів побиття на його тілі в поліції не знайшли.

Напередодні за місяць з моменту проведення оголосили результати медичної експертизи у справі загиблого 14-річного підлітка. Дані оприлюднило Головне слідче управління, хоча й у дивний спосіб – про результати батьки дізналися з інтернету та з відео поліції, хоча після цього батька з адвокатом офіційно ознайомили з документами. Слова поліції знову ж таки збурили мешканців Прилук. Вони пообіцяли протестів не припиняти, а батьки планують довірити справу закордонним експертам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько вбитого у Прилуках 14-річного хлопця приїхав до ДБР (Відео)

Нагадаємо, ввечері 29 жовтня 14-річного Дениса Чаленка виявили мертвим на залізничних коліях у Прилуках Чернігівської області. За офіційною інформацією ГУ НП в області, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці і його збив дизель-потяг сполученням «Ніжин-Гребінка». Школяр 9-го класу однієї з місцевих шкіл загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про бездіяльність поліції Чернігівщини говорили на брифінгу в столиці (Відео)

Батьки не вірять в офіційну версію слідства, говорять про вбивство та вимагають всебічного розслідування цієї справи. Є інформація про погрози підлітку від старших хлопців.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button