Суспільство (відео)

Бізнес-прорив: «молодіжка» міськради підписала знаковий документ (Відео)

Відтепер розвиток бізнесу в молодіжному середовищі Чернігова отримав нові перспективи. Молодіжна рада при Чернігівській міській раді підписала як для нашого міста історичний документ про співпрацю з державним фондом підтримки підприємництва.

«Меморандум – це вихід на новий рівень. Ми підписали документ із державною організацією», — наголосила Юлія Родіонова, керівник комісії з питань підприємництва Чернігівської молодіжної ради при ЧМР.

« З допомогою цього меморандуму ми зможемо сприяти розвитку підприємництва в Чернігові саме серед молоді», — зазначив Олександр Вербовий, секретар комісії з питань підприємництва Чернігівської молодіжної ради при ЧМР

Нові проекти, нові можливості, зокрема державне фінансування найкращих бізнес-ідей. Молодіжна рада стає локомотивом молодіжного підприємництва.

«Я радо сприйняв запрошення на Молодіжну раду і ми плануємо разом провести багато заходів, включно зі стартами, семінарами, тренінгами», — розповів Тарас Молочко, генеральний директор фонду з підтримки підприємництва по Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух молодих і амбітних: чому досі не працює Молодіжна рада

Усього на область передбачено майже п’ять мільйонів фінансування для підтримки підприємництва. Але для молоді, окрім грошової допомоги, це насамперед навчання, щоб у майбутньому стати чернігівськими «акулами бізнесу».

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button