Суспільство (відео)

Чернігівська гімназія № 31 отримала запрошення до Австрії (Відео)

Чернігівська гімназія № 31 стала учасником ХХІ міжнародного конкурсу Golden Fest, що відбувся в місті Одеса.

Гімназію гідно представили два колективи – народний хореографічний ансамбль «Веснянка» і вокальний ансамбль «Пролісок».

«Конкурс міжнародний. Дуже багато колективів було з України, а також із Білорусі, Кореї, Грузії й Вірменії. Хочу сказати, що атмосфера була дуже цікавою. Одеса зустрічала нас сонцем усі три дні, сонячно, тепло, затишно. Народний хореографічний ансамбль «Веснянка» супроводжували п’ятеро осіб: керівник цього народного колективу Ісупова Галина Анатолівна, а також хореографи Адаменко Володимир Дмитрович, Двоєжон Надія Михайлівна і концертмейстер Римар Єлизавета. Вокального ансамблю «Пролісок» я є художнім керівником і Бусло Анна Іванівна»,художній керівник гімназії № 31 Вікторія Овчаренко.

Вокальний ансамбль «Пролісок» виборов перше місце. Усі вікові групи народного хореографічного колективу «Веснянка» не залишились без призових місць, а головну нагороду – гран-прі – отримала старша група.

За свої старання колективи отримали грошову винагороду та запрошення до Австрії, де наступного року відбуватиметься міжнародний конкурс «Голден Фест».

«Ми дійсно багато працювали над своїм репертуаром і, очевидно, воно того було варте. Наш колектив дуже дружний і талановитий. Кожен по-своєму цікавий. У нас гарні тембри, і це так прекрасно, коли всі ці тембри зливаються в один-єдиний голос в унісон», — учасниця вокального ансамблю «Пролісок» Арсезар Вікторія.

«Переважно учасники нашого ансамблю – дівчата 10-х або 9-х класів. Що стосується конкуренції, то конкуренції як такої не було, адже ми завжди підтримуємо в ансамблі одне одного»,учасниця вокального ансамблю «Пролісок» Марія Грищенко.

Колективи готувалися не один місяць, продумуючи разом із вчителями все до дрібниць, щоб продемонструвати дійсно гарні результати на такому масштабному конкурсі.

«Сам конкурс був важкий, було багато інших колективів хороших. Добре, що ми перемогли, я щаслива за колектив, що ми зайняли такі місця», — учасниця хореографічного колективу «Веснянка» Тетюнок Олександра.

Колективи не зупиняються на досягнутому, вони активно працюють над новими номерами, щоб наступного року знову схопити удачу за хвіст.

Ще статті по темі

Back to top button