Суспільство (відео)

Чернігівські «реформатори» знову підвищили тарифи (Відео)

У Чернігові зарплати найнижчі в Україні, а тарифи – найвищі! Та навіть це не зупиняє міську владу, яка вже вкотре за рік підвищує тарифи для чернігівців.

Головною темою чергового виконкому і стали тарифи. Цього разу влада намудрувала: спочатку вивела в окремий тариф і підвищила вивезення та знешкодження побутових відходів.

«Становить 6 гривень 12 копійок. Після перегляду ця вартість становитиме. Прошу погодити зміну тарифу для роботи підприємств», — Микола Мороз, юрисконсульт КП «АТП-2528».

«Є запитання. Прошу підтримати», — Владислав Атрошенко, міський голова Чернігова.

Далі зменшили загальний тариф у середньому на 30 копійок. Але міський голова про таке зниження при підвищенні поговорив наддокладно.

«Зменшення оціночної вартості землі на три копійки знизило тиск на тариф», — Владислав Атрошенко, міський голова Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальним водіям підняли зарплату

Причину зростання, – а знаходити причини погіршення в нас усі професіонали, – традиційно скинули на центральну владу і нові закони, додавши необхідність зростання зарплат через брак кадрів.

«Ситуація загалом із робочими руками надзвичайно складна. Надзвичайно складна», — Владислав Атрошенко, міський голова Чернігова.

Далі прийшли активісти і почали викривальну діяльність щодо приватного ЖЕКу на Шерстянці «Майас Сілтумс».

«Пан Куц часто літав до Латвії зі своєю дружиною. Після цього в Латвії була відкрита компанія «Багата Оста». «Багата Оста» купує 50% «Майас Сілтумс». Ви ж знаєте. Пане Куц, ви ж з одним чемоданом приїхали до Чернігова. А зараз півміста у вас», — Олег Скварський, громадський активіст.

«Із цими заявами пану Скварському треба йти до прокуратури чи ще кудись, але точно не на засідання виконкому», — Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови.

Мер відреагував здивуванням і також послав до правоохоронців. Крім тарифно-комунальних проблем, виконкомівці затвердили вирубку дерев, надання «Зеленбуду» повноважень прибирати територію міста, а також передали скляні зупинки від управління житлово-комунального господарства до комунального підприємства «АТП – 2528».

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. И кому интересно принадлежит это АТП

  2. корупційна складова,чи не так?вона уже меж не знає))))))

  3. Всё делают так, что-бы жители нашего города, в том числе и Украина, съезжали рабами в другие страны. А тем временем на наши земли заедет евроидномасонская нация завоеватели. Таким способом, после того как они придумали сказку в которую поверило множество людей, они (масоны), издеваются над нами уже долгое-долгое время!

Back to top button